130 liralık tarife gene gelir mi acabaBirkaç gün önce başka bir şey paylaşılmıştı onu kaçıranlar için iyi fırsat olabilir orijinal fiyatı bu mu bilmiyorum
Vodofone
Azıcık kitap okusaydın anlardın, orada dediğim gibi o fırsatı kaçıranlar için.Dün 130tl ile olan bugün 240tl neresi indirim 280 tl turkcel var zaten geçen ona geçer konu açmak için paylaşmışsın
Ara ara geliyor bekleyebilirsiniz130 liralık tarife gene gelir mi acaba
pm yazabilir miyim? bu konuyla ilgiliAgalar benim vodafoneda son 4 ayım kaldı. Tarife 90 TL'den 500'lere çıkacak. Bu numara taşımaya özel 127 TL'lik tarife çok iyi ama ben operatör değiştirmek istemiyorum. Bir yolu var mı uygun fiyata tarife yapmak için?
1 aycayma süren var geç türktelekoma turkcele sonra gel buna 1 hafta sürmezAgalar benim vodafoneda son 4 ayım kaldı. Tarife 90 TL'den 500'lere çıkacak. Bu numara taşımaya özel 127 TL'lik tarife çok iyi ama ben operatör değiştirmek istemiyorum. Bir yolu var mı uygun fiyata tarife yapmak için?
bunu dicektim zaten bende suistimal edilmesin diye pm üzerinden yazacaktım1 aycayma süren var geç türktelekoma turkcele sonra gel buna 1 hafta sürmez
Edilsin hocam. Operatörler hak ediyorbunu dicektim zaten bende suistimal edilmesin diye pm üzerinden yazacaktım
1 aylığına başka operatöre faturasıza geç sonra tekrar kampanya bekle vodafone dan memnun isenAgalar benim vodafoneda son 4 ayım kaldı. Tarife 90 TL'den 500'lere çıkacak. Bu numara taşımaya özel 127 TL'lik tarife çok iyi ama ben operatör değiştirmek istemiyorum. Bir yolu var mı uygun fiyata tarife yapmak için?