🔥İndirim Vodofone Genç Tarifelerde İndirim

Woaax

80+
Reaksiyon skoru
82
Birkaç gün önce başka bir şey paylaşılmıştı onu kaçıranlar için iyi fırsat olabilir orijinal fiyatı bu mu bilmiyorum
Vodofone

Agalar benim vodafoneda son 4 ayım kaldı. Tarife 90 TL'den 500'lere çıkacak. Bu numara taşımaya özel 127 TL'lik tarife çok iyi ama ben operatör değiştirmek istemiyorum. Bir yolu var mı uygun fiyata tarife yapmak için?

Agalar benim vodafoneda son 4 ayım kaldı. Tarife 90 TL'den 500'lere çıkacak. Bu numara taşımaya özel 127 TL'lik tarife çok iyi ama ben operatör değiştirmek istemiyorum. Bir yolu var mı uygun fiyata tarife yapmak için?
pm yazabilir miyim? bu konuyla ilgili

1 aycayma süren var geç türktelekoma turkcele sonra gel buna 1 hafta sürmez

Vodafone'da anca faturasız paket alınır onun haricinde faturalı paket alırsanız 12 ay tahaaüt kitliyorlar çıkamıyorsunuz. Zaten vodafone'un da çekmeme problemi meşhur olduğu için aldığınız paketle kalırsınız.

1 aylığına başka operatöre faturasıza geç sonra tekrar kampanya bekle vodafone dan memnun isen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,399
Üyeler
186,736
Son üye
natrium
Geri