IOS IPhone 17 çıkınca 16 PM fiyatı düşer mi?

Rolland

80+
Reaksiyon skoru
88
Arkadaşlar Eylül ayında telefon alma fikirim var aklımda olan Cihaz iPhone 16 Pro Max 40-50K bütçem var YD düşünüyorum iPhone 17 çıkınca 16PM fiyatı düşer mi ya da bu bütçe ile iPhone 17/17 Pro alma şansım olur mu beklemek daha mı mantıklı şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim

Arkadaşlar Eylül ayında telefon alma fikirim var aklımda olan Cihaz iPhone 16 Pro Max 40-50K bütçem var YD düşünüyorum iPhone 17 çıkınca 16PM fiyatı düşer mi ya da bu bütçe ile iPhone 17/17 Pro alma şansım olur mu beklemek daha mı mantıklı şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim
Düşmez bence adamlar 11 e bile zam yapıyorlar hala

YD fiyatları düşer. 1100 Dolar civarına 17 Pro, 1300 Dolar civarına Pro Max bulabilirsin o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

YD den bahsediyor.

YD den bahsediyorum hocam kayıtlı cihazlara bütçe yetmiyor malesef

YD fiyatları düşer. 1100 Dolar civarına 17 Pro, 1300 Dolar civarına Pro Max bulabilirsin o zaman.

YD den bahsediyor.
Peki 16 pro Max yerine 17 Pro almak daha mı mantıklı olur?

YD den bahsediyorum hocam kayıtlı cihazlara bütçe yetmiyor malesef

17 pro al fazla bütçeni aşmayacak ise

Cihazda net bir durum yok şuan. Eğer 12 GB Ram, soğutma bloğu sadece 17 Pro Max'e gelirse, 17 Pro tercih edilmez. Çıkmadan bir şey diyemem.

17 pro al fazla bütçeni aşmayacak ise
Hocam her zaman yenilik iyidir zaten telefonla çok uğraşan biri değilim kasası güzel olsun güncel olsa kâfi

Cihazda net bir durum yok şuan. Eğer 12 GB Ram, soğutma bloğu sadece 17 Pro Max'e gelirse, 17 Pro tercih edilmez. Çıkmadan bir şey diyemem.
Yani hocam beklemem daha iyi olur değil mi 17 Pro çıksın piyasa otursun öyle değerlendirmek lazım diye düşünüyorum

Yani hocam beklemem daha iyi olur değil mi 17 Pro çıksın piyasa otursun öyle değerlendirmek lazım diye düşünüyorum
Acelen yoksa bekle, en kötü 16 PM i daha ucuza alırsın dolar bazında.

Acelen yoksa bekle, en kötü 16 PM i daha ucuza alırsın dolar bazında.
Teşekürler hocam iPhone 17 çıktığı zaman yeni bir konu açarım daha detaylı bilgi alırım en kötü 16PM i ya daha ucuza ya da aynı fiyata alırım acelem yok zaten

Teşekürler hocam iPhone 17 çıktığı zaman yeni bir konu açarım daha detaylı bilgi alırım en kötü 16PM i ya daha ucuza ya da aynı fiyata alırım acelem yok zaten
Dolar artmazsa daha uyguna alırsın :d O zaman etiketlersin bakarım buralardaysam.

Belirsiz. Düşeceğini sanmam

Son düzenleme:
Geri