Sıfır hocam darboğaz falan yapmaz değil miSıfır ise alınabilir
1 önerim olacak ileride bir 16 daha alırsın 2x16 32 olurHellhound RX 9060 XT 16 GB
Ryzen 5 7600
Asus prime 650
1x16 GB RAM cla34
1 TB ssd
Alınır mı 34 k ya
HayırSıfır hocam darboğaz falan yapmaz değil mi
Öyle düşünüyorum bende hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için1 önerim olacak ileride bir 16 daha alırsın 2x16 32 olur
İleride bir tane daha almayı düşünüyorum hocam o an para cikismadiYükseltme durumunuz varsa 2x16 RAM çok daha iyi olabilir hocam sizin için
Hocam bu AMD ekran kartlarına herkes önyargılı bende ilk defa kullanacağım bir sıkıntı falan çıkartti mi size 90607500f ile kullaniyorum darboğaz yapmıyor 7600'de de yapmaz
Gerek forumlarda, gerek kullanıcı deneyimlerinde, gerek youtube da bilindik, bilgisine güvendiğim içerik üreticilerinden gördüğüm kadarıyla nvidia güvenli liman hocam. Amd de yazılım sorunları olduğunu ve yeni model ekran kartlarının max 2 yıl ömürleri olduklarını söyleyen çok var yerinizde olsam nvidia tercih ederdim. (Hiç biri kendi deneyimim değil araştırmalarım sonucu bu yorumu yapıyorum)Öyle düşünüyorum bende hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İleride bir tane daha almayı düşünüyorum hocam o an para cikismadi
Hocam bu AMD ekran kartlarına herkes önyargılı bende ilk defa kullanacağım bir sıkıntı falan çıkartti mi size 9060
Benim de AMD kullanan arkadaslarim var uzun süre onlar sorun yasamadi hiç ama bakalım deneyip gorecegim galibaGerek forumlarda, gerek kullanıcı deneyimlerinde, gerek youtube da bilindik, bilgisine güvendiğim içerik üreticilerinden gördüğüm kadarıyla nvidia güvenli liman hocam. Amd de yazılım sorunları olduğunu ve yeni model ekran kartlarının max 2 yıl ömürleri olduklarını söyleyen çok var yerinizde olsam nvidia tercih ederdim. (Hiç biri kendi deneyimim değil araştırmalarım sonucu bu yorumu yapıyorum)
Hiç sıkıntı yaşamadım şu ana kadarÖyle düşünüyorum bende hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için
İleride bir tane daha almayı düşünüyorum hocam o an para cikismadi
Hocam bu AMD ekran kartlarına herkes önyargılı bende ilk defa kullanacağım bir sıkıntı falan çıkartti mi size 9060
rami 32 (2x16) yapın hocam daha iyi olur bide şuan olmasada en kısa sürede en azından bir hava soğutma alın bence 7600 ısınan bir işlemciHellhound RX 9060 XT 16 GB
Ryzen 5 7600
Asus prime 650
1x16 GB RAM cla34
1 TB ssd
Alınır mı 34 k ya