İnstagramdan parfüm alınır mı??(davi luxury)

Ref var hocam story lerde öne çıkanlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış hesabımı baktınız
öyle değil kardom ona bakmıyacaksın sattığı ürünlere gir son video da mesela yorum bilene yok ondan öncekilere baktım yorumlarda öven yok sadece sorular sorulmuş cevaplar manasız geldi

Tiktok sayfasıda var bazı videolarına alıcılar yorum yapmış
kardom ne diyeyim bile bile al mı diyeyim sana sıkıntı çıksa bana sövecen ben alma diyorum kapıda ödeme yoksa.

Büyük marka bi parfüm alacaksan sephora rossman boyner beymen şaşmıcaksın.

Dostum ben de bakıyordum bu sayfaya. Var mı gelişme arkadaş deneyecek demişsin en son.
Valla knk alam bazı kişilere sordum 3 4 hepside yayılımda sorun yaşıyormuş biraz az yayılım varmış ama.parfumden parfüme değişir

Valla knk alam bazı kişilere sordum 3 4 hepside yayılımda sorun yaşıyormuş biraz az yayılım varmış ama.parfumden parfüme değişir
Birebir orijinal kadar performanslı olmasını beklemiyoruz zaten bro ama kokusu aynı olsun, hemen de uçup gitmesin bari.
Orijinal parfümler malum ateş pahası oldu artık. Mecburen muadil parfüm alıyoruz. Hiç olmazsa kaliteli muadil parfüm performansı verse ve muadil parfümlerle benzer fiyatlarda olsa şişesi için bunlardan alırım diye satıcı araştırıyorum işin açıkçası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,209
Üyeler
185,693
Son üye
Kaan S
Geri