kaan0513
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 531
Asus Rog Strix Scope NX Red Switch klavyeye sahibim, bu klavyeden linkteki klavyeye geçmek mantıklı bir seçim mi?
geçilir ama bozulmadıysa boşa masraf yapmana gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
veya kablosuz istiyorsan geç
Geçilir bir yerden sonra diğerlerini kullanamıyorsun bağımlılık yapıyorYalnız halen kararsızım asus scope nx red switch klavyeden MCHose G75 Pro ya geçilir mi yaa? Akşamcı tayfa bir el atın![]()
Mchouse g75 pro mavi switch çok sesli yazımı olandan değil mi? Biraz YouTube videosu izledikten sonra elimdekinden sesli gibi geldiGeçilir bir yerden sonra diğerlerini kullanamıyorsun bağımlılık yapıyor
Yok hocamo tuşlarla işim olmuyorGeçilir bir yerden sonra diğerlerini kullanamıyorsun bağımlılık yapıyor
Ayar olarak <> tuşlarını kullanıyorsan yazılımdan kullanmadığın bir tuşa atayabilirsin non eng keyboard gibi bir şey yazması gerekiyor bu tuşun komutunda
mavi switch daktilo gibi ses çıkarıyor kanka bende creamy yellow var mis gibi zevk alıyorum arada tuşlara basıyorum rastgele sesi içinMchouse g75 pro mavi switch çok sesli yazımı olandan değil mi? Biraz YouTube videosu izledikten sonra elimdekinden sesli gibi geldi
Yok hocamo tuşlarla işim olmuyor
Baya zevkli oluyor sırf bu yüzden klavyeyi farklı switchlerle donattımmavi switch daktilo gibi ses çıkarıyor kanka bende creamy yellow var mis gibi zevk alıyorum arada tuşlara basıyorum rastgele sesi için
mavi switch daktilo gibi ses çıkarıyor kanka bende creamy yellow var mis gibi zevk alıyorum arada tuşlara basıyorum rastgele sesi için
Hocam zaten epey kararsızım elimdeki asusu satıp mchose a geçip geçmemekle ilgili, hatta klavyeyi yedekte tutsam mı diye düşünüyorum. Ne diyorsunuz elimde bu ürün varken geçeyim mi geçmeyeyim mi? MCHose g75 pro nun switch sesi rahatsız eder mi?Baya zevkli oluyor sırf bu yüzden klavyeyi farklı switchlerle donattım