Asus Rog Strix Scope NX Ten MCHose G75 Pro ya geçilir mi?

kaan0513

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
531
Klavyeden anlayan kimse yok mu acaba?

Yardım lazım

Helppp

geçilir ama bozulmadıysa boşa masraf yapmana gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya kablosuz istiyorsan geç

Hem kablosuz istiyorum hem de klavyeye alıcı çıktı.

Klavyeyi sattım arkadaşlar ilk kez tkl klavye kullanacağım, yapmam gereken bir ayar yok değil mi?

Yalnız halen kararsızım asus scope nx red switch klavyeden MCHose G75 Pro ya geçilir mi yaa? Akşamcı tayfa bir el atın 😅

Yalnız halen kararsızım asus scope nx red switch klavyeden MCHose G75 Pro ya geçilir mi yaa? Akşamcı tayfa bir el atın 😅
Geçilir bir yerden sonra diğerlerini kullanamıyorsun bağımlılık yapıyor

Ayar olarak <> tuşlarını kullanıyorsan yazılımdan kullanmadığın bir tuşa atayabilirsin non eng keyboard gibi bir şey yazması gerekiyor bu tuşun komutunda

Mchouse g75 pro mavi switch çok sesli yazımı olandan değil mi? Biraz YouTube videosu izledikten sonra elimdekinden sesli gibi geldi

Ayar olarak <> tuşlarını kullanıyorsan yazılımdan kullanmadığın bir tuşa atayabilirsin non eng keyboard gibi bir şey yazması gerekiyor bu tuşun komutunda
Yok hocamo tuşlarla işim olmuyor

Mchouse g75 pro mavi switch çok sesli yazımı olandan değil mi? Biraz YouTube videosu izledikten sonra elimdekinden sesli gibi geldi

Yok hocamo tuşlarla işim olmuyor
mavi switch daktilo gibi ses çıkarıyor kanka bende creamy yellow var mis gibi zevk alıyorum arada tuşlara basıyorum rastgele sesi için

mavi switch daktilo gibi ses çıkarıyor kanka bende creamy yellow var mis gibi zevk alıyorum arada tuşlara basıyorum rastgele sesi için
Baya zevkli oluyor sırf bu yüzden klavyeyi farklı switchlerle donattım

Baya zevkli oluyor sırf bu yüzden klavyeyi farklı switchlerle donattım
Hocam zaten epey kararsızım elimdeki asusu satıp mchose a geçip geçmemekle ilgili, hatta klavyeyi yedekte tutsam mı diye düşünüyorum. Ne diyorsunuz elimde bu ürün varken geçeyim mi geçmeyeyim mi? MCHose g75 pro nun switch sesi rahatsız eder mi?

Geri