Öncelikle herkese merhaba, yakın zamanda kendime sistem dizdim ama kasa almadım elimde 700W PSU var 2000TL'yi geçmeyecek şekilde 2.el sıfır hiç fark etmez sistemime uygun kasa önerirseniz sevinirim. Ekran kartım MSI ventux 3X Plus RTX 3080 anakartım A520M k mATX 4 RAM slotlu olan. Şu anlık düşündüğüm model MSI olan.
www.pttavm.com
n11'den Zoko Smıle Siyah 5x12cm Argb Fanlı Temper Camlı Atx Gaming Kasa seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
www.n11.com
n11'den Gameline Armor V3 3X RGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Bilgisayar Kasası seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
www.n11.com
Son attığım anakartımla uyumlu olmayabilir emin değilim.

MSI Mag Forge M100R Temperli Cam 3X120MM 1X120 - PttAVM
MSI Mag Forge M100R Temperli Cam 3X120MM 1X120MM Argb Fan Matx Gaming Bilgisayar Kasası !!!!!!!!!!!!!!!!! Açıklamayı okuyunuz !!!!!!!!!!!!!!!!! - 2025
n11'den Zoko Smıle Siyah 5x12cm Argb Fanlı Temper Camlı Atx Gaming Kasa seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Zoko Smıle Siyah 5x12cm Argb Fanlı Temper Camlı Atx Gaming Kasa Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Smıle Siyah 5x12cm Argb Fanlı Temper Camlı Atx Gaming Kasa en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
n11'den Gameline Armor V3 3X RGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Bilgisayar Kasası seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Gameline Armor V3 3X RGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Gameline Armor V3 3X RGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Son attığım anakartımla uyumlu olmayabilir emin değilim.