T TotemReis 80+ Katılım 25 Mayıs 2026 Mesajlar 122 Reaksiyon skoru 65 Dün, 22:23 #14 İncehesap lian li vector kasayı gaming gecesine özel 2000tl ye indirmiş, almadıysanız değerlendirebilirsiniz
İncehesap lian li vector kasayı gaming gecesine özel 2000tl ye indirmiş, almadıysanız değerlendirebilirsiniz
Mr. Ahmet sez 80+ Bronze Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 648 Reaksiyon skoru 284 Dün, 22:26 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 TotemReis yazmış: İncehesap lian li vector kasayı gaming gecesine özel 2000tl ye indirmiş, almadıysanız değerlendirebilirsiniz Devamı için tıklayın... Ah hocam çok hoşuma gitti maalesef çoktan kasayı aldım. Hocam bu arada pek indirim değil gibi normalde lian li fanları 6 adet içinde geliyor tamamen boş kasa bilemiyorum. Hadi aldın diyelim lian li fanları pahalı oluyor
TotemReis yazmış: İncehesap lian li vector kasayı gaming gecesine özel 2000tl ye indirmiş, almadıysanız değerlendirebilirsiniz Devamı için tıklayın... Ah hocam çok hoşuma gitti maalesef çoktan kasayı aldım. Hocam bu arada pek indirim değil gibi normalde lian li fanları 6 adet içinde geliyor tamamen boş kasa bilemiyorum. Hadi aldın diyelim lian li fanları pahalı oluyor
T TotemReis 80+ Katılım 25 Mayıs 2026 Mesajlar 122 Reaksiyon skoru 65 Dün, 22:46 #16 Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam aldıysanız sorun yok