Yardım Am5 BRAKET LAZIM

Braketi Alması İyi Olur Hocam Bir Yandan Nedenlerinden Biri İşlemcinin Soğutudan Daha İyi Ayrılmasına Olanak Sağlar Sıcaklığada Az Çok Etki Sağlar Düşüncesindeyim .
Bir kaç video izledim hepsi aynı fark yok. Hatta bazısı daha kötü çıkmış ama onu sorma açıklamam yok. Ama kare olduğu için soketin yamulma riski yok. Belki bir kaç sene içinde fark edilir bir fark oluşabilir.

Ekran görüntüsü 2025-08-09 022757.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yoo adam en iyisi olsun demis 1 2 3 derece ne farkeder en iyisinin mx6 olmadığını sen de biliyorsun ama vazgecemiyorsunuz su mx6 sevdanizdan
Yav ne alakası var benim cebime para mı giriyor MX6 önerdiğim zaman. En FP macun o diye önermeye devam edeceğim. Gidip 1gr ürüne 400 lira veresi varsa alsın.

Bir kaç video izledim hepsi aynı fark yok. Hatta bazısı daha kötü çıkmış ama onu sorma açıklamam yok. Ama kare olduğu için soketin yamulma riski yok. Belki bir kaç sene içinde fark edilir bir fark oluşabilir.

Alıntıyı görüntüle
İşlemciyi Koruma Adı Altında Alınabilir Sonuçlar Kullandığın Soğutma Ve Macuna Görede Değişebilir .

Braket Her Türlü İşe Yarar .

İşlemciyi Koruma Adı Altında Alınabilir Sonuçlar Kullandığın Soğutma Ve Macuna Görede Değişebilir .

Braket Her Türlü İşe Yarar .
Eğer dişe değer fark olsa macun fark etmeksizin fark ederdi ama testler kryonaut ile yapılıyor. Ama almak istiyorsa alabilir tabi ki. Ama gereği var mı dersen yok.

Şuan braketsiz mx6 ile takılı hiç ayırmadan kasa değişmek mantıklı mı? Kasayı yeni dizdim normalde max 3 ay olmuştur sanırım
Braketi Macun Yenileme Sırasında Takabilirsin Alırsan Acele Edip Macunu Çöpe Atma .

Braket ile macunu kolay sürersin temiz kalır. sıcaklığa etkisi varla yok arasında amd tarafında.

Braketi Macun Yenileme Sırasında Takabilirsin Alırsan Acele Edip Macunu Çöpe Atma .
Yani gerçi şuan ki nasıl sürdüm bilmiyom pek iyi sürmemiş olabilirim 😂 yani yükte uzun sürelide bazen max 70 görüyor. Çok uzun süre beklersem 15 20 dk 89 da gördüğü oluyordu sanıırm. Ama işlemci hiç %100 çıkaracak bir şey yapmıyom 😂 buda yetebilir dediğin gibi termal macun yenilerkende yenileyebilirim şuan ki yetebilir

Braket ile macunu kolay sürersin temiz kalır. sıcaklığa etkisi varla yok arasında amd tarafında.
Anladım. Ozaman bakıyım duruma göre tekrar macun yenilerken değiştireyim veya bakıyım yarın onuda sipariş ederim belki 😂 olmuşken tam olsun

Ama onun için 900 tl verilir mi bilemedim

Yani gerçi şuan ki nasıl sürdüm bilmiyom pek iyi sürmemiş olabilirim 😂 yani yükte uzun sürelide bazen max 70 görüyor. Çok uzun süre beklersem 15 20 dk 89 da gördüğü oluyordu sanıırm. Ama işlemci hiç %100 çıkaracak bir şey yapmıyom 😂 buda yetebilir dediğin gibi termal macun yenilerkende yenileyebilirim şuan ki yetebilir

Anladım. Ozaman bakıyım duruma göre tekrar macun yenilerken değiştireyim veya bakıyım yarın onuda sipariş ederim belki 😂 olmuşken tam olsun

Ama onun için 900 tl verilir mi bilemedim
900 TL Sadece Braket Değil Macunla O Fiyat :)

Yok yenş değil 😂 mx6 bitti

Macunlu Geliyor Macunu İyi Kötü Değil .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,695
Üyeler
187,552
Son üye
bekk24
Geri