10 15K telefon önerisi

Senpai''

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
13
Arkadaşlar merhaba 10 15K bandı telefon bakıyorum. Telefonda max clash royale instagrsm youtube gibi uygulamaları kullanıyorum çok ucuz olduğu için samsung a16 6gbram modeli iyi gibi geldi. Siz ne önerirsiniz

note 14 pro 5G öneririm kardom iydiri

Arkadaşlar merhaba 10 15K bandı telefon bakıyorum. Telefonda max clash royale instagrsm youtube gibi uygulamaları kullanıyorum çok ucuz olduğu için samsung a16 6gbram modeli iyi gibi geldi. Siz ne önerirsiniz
2. el arıyosan samsung s22 alabilirsin güzel bir seçenek temiz bulursan değişensiz onun dışında a serisine asla bulaşma donma kasma yaşarsın

A36 5G Alabilirsin Hocam .

Alabileceğin En İyi Telefon Olur Hatta .

A36 5G Dışında Hiçbirini Tavsiye Etmem Şahsen .

Bu Telefon Arkadaşa Fazlasıyla Yeterli .

A36 5G Dışında Hiçbirini Tavsiye Etmem Şahsen .

Bu Telefon Arkadaşa Fazlasıyla Yeterli .

Bazı insanlar samsung A serisi çok kısa ömürlü vs. yorumları yapmış çevrenizde kullanan var mı?

Bazı insanlar samsung A serisi çok kısa ömürlü vs. yorumları yapmış çevrenizde kullanan var mı?
Ben Kullanıyorum Çevremdede Çok Var .

Neye Göre Kısa Ömür ? Yeni Serilerde 6 + 6 Güncelleme Desteği Var Eski Seriler İçin Söyleyebilirler Çünkü Adı Üstüne Eskidiler .

Redmi'nin hiçbir telefonu alınmaz. A36

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri