Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,047
200 gayet normal bence ben hergün işe gitsem gelsem 6 sene 190 200 bin km yaparımGayış gibi durmuş ama 200k çok be 10 senede 120k yaptım ben focusla
200 gayet normal bence ben hergün işe gitsem gelsem 6 sene 190 200 bin km yaparımGayış gibi durmuş ama 200k çok be 10 senede 120k yaptım ben focusla
Kesinlikle dediklerinize katılıyorum ve teşekkür ediyorumhocam. konuyu açtıktan sonra biraz daha düşünüp al sat yapılan 2. El arabalara da şans verebilecegimi fark ettim tam 2m a 6001 km T roc 1.5 benzinli buldum. Arac hakkında bilginiz var mı acabaSana tavsiye ettikten sonra yeni Tesla Model Y Juniper'ı bayağı araştırdım. Araba inanılmaz sorunlu çıktı. Sürüş güvenliğini riske atacak kadar sorunlu olacağını tahmin etmezdim. Kesinlikle uzak dur. Ülkedeki 0 araba fiyatları gerçekten dudak uçuklatıyor. Elektrikli arabalar ilgi alanım olmadığı için diğer kullanıcıların önerilerini senin değerlendirmen daha sağlıklı olur. Şahsi fikrim 0 olsun 8-10 sene bende kalsın diyorsan elektrikli araçlar büyük soru işareti. 8-10 seneye elektronik olarak ne problem verir, batarya ne olur muamma. Senin kriterlerine en uygun araç bence 1.8 hybrid Corolla ama bunun da çok eksikleri var. 1.8 olduğu için MTV'si fazla. Senin kullanımında yakıt tasarufu yaptırmayabilir. Bir de aynı fiyata alabileceğin nerdeyse her araba Corolla'dan donanımlı ve konforlu olacaktır.
2 milyon lira kazanması çok zor harcaması çok kolay para. Anladığım kadarıyla Tesla stoğu bekleyecek zamanın ve alabilecek paran var. Yürütme maaliyetlerini de göze alabiliyorsan git bir g20 al. Hayata bir kere geliyoruz. Gerçekten premium bir araba sürmüş olursun.
Doğrudur tabii ki ama o kadar para verip 200k yapmış bir araba almak istemiyorum200 gayet normal bence ben hergün işe gitsem gelsem 6 sene 190 200 bin km yaparımhiç mi gezmeyeceksin etmeyeceksin
t roc (bence) kesinlikle 2 milyon edicek bir araç değil sıfıra yakın c5 aircross bakabilirsin 5 10bin kmdeKesinlikle dediklerinize katılıyorum ve teşekkür ediyorumhocam. konuyu açtıktan sonra biraz daha düşünüp al sat yapılan 2. El arabalara da şans verebilecegimi fark ettim tam 2m a 6001 km T roc 1.5 benzinli buldum. Arac hakkında bilginiz var mı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğrudur tabii ki ama o kadar para verip 200k yapmış bir araba almak istemiyorum
Edit: amcam sıfır Tesla model Y aldı 2250ye 2 hafta sonra teslim alacak istanbuldan bakalım nasıl bir araba 3008le arasında kalmıştı ama bunda karar kıldıAmcamda 2023 Kia Sportage vardı çok sorun çıkarıyordu her 1-2 ayda bir servise götürüyordu arabayı sattı Tesla model y ve 3008 bakıyor şimdi büyük ihtimal sıfır model Y alacak
Neden etmez hocam 0 ı zaten 2.5 mt roc (bence) kesinlikle 2 milyon edicek bir araç değil sıfıra yakın c5 aircross bakabilirsin 5 10bin kmde
Bayide 2 hafta önce orta paket sıfır trocu 1780 e veriyolardı , bi gidip sorun 2. El almaktansaKesinlikle dediklerinize katılıyorum ve teşekkür ediyorumhocam. konuyu açtıktan sonra biraz daha düşünüp al sat yapılan 2. El arabalara da şans verebilecegimi fark ettim tam 2m a 6001 km T roc 1.5 benzinli buldum. Arac hakkında bilginiz var mı acaba
Doğrudur tabii ki ama o kadar para verip 200k yapmış bir araba almak istemiyorum
2024 model falan olabilir mi yoksa çok iyi geldiBayide 2 hafta önce orta paket sıfır trocu 1780 e veriyolardı , bi gidip sorun 2. El almaktansa
2024 model falan olabilir mi yoksa çok iyi geldi
GolfŞu an 2015 focus var, togg v2 düşünüyorum
Sedan ya da suv düşünüyorum ya aile ile bineceğim için
Hocam hangi bayi acaba ya bizim burda liste fiyatının aynısı 2250Bayide 2 hafta önce orta paket sıfır trocu 1780 e veriyolardı , bi gidip sorun 2. El almaktansa
Zaten liste fiyatı satın alma fiyatı olmuyor , bayiye gidip fiyat almanız lazımSedan ya da suv düşünüyorum ya aile ile bineceğim için
Hocam hangi bayi acaba ya bizim burda liste fiyatının aynısı 2250
Anlık 13 yaşındaki 55 bindeki cornetin kenarda duruşu200 gayet normal bence ben hergün işe gitsem gelsem 6 sene 190 200 bin km yaparımhiç mi gezmeyeceksin etmeyeceksin