2 Milyon civarı araba önerisi

Sana tavsiye ettikten sonra yeni Tesla Model Y Juniper'ı bayağı araştırdım. Araba inanılmaz sorunlu çıktı. Sürüş güvenliğini riske atacak kadar sorunlu olacağını tahmin etmezdim. Kesinlikle uzak dur. Ülkedeki 0 araba fiyatları gerçekten dudak uçuklatıyor. Elektrikli arabalar ilgi alanım olmadığı için diğer kullanıcıların önerilerini senin değerlendirmen daha sağlıklı olur. Şahsi fikrim 0 olsun 8-10 sene bende kalsın diyorsan elektrikli araçlar büyük soru işareti. 8-10 seneye elektronik olarak ne problem verir, batarya ne olur muamma. Senin kriterlerine en uygun araç bence 1.8 hybrid Corolla ama bunun da çok eksikleri var. 1.8 olduğu için MTV'si fazla. Senin kullanımında yakıt tasarufu yaptırmayabilir. Bir de aynı fiyata alabileceğin nerdeyse her araba Corolla'dan donanımlı ve konforlu olacaktır.
2 milyon lira kazanması çok zor harcaması çok kolay para. Anladığım kadarıyla Tesla stoğu bekleyecek zamanın ve alabilecek paran var. Yürütme maaliyetlerini de göze alabiliyorsan git bir g20 al. Hayata bir kere geliyoruz. Gerçekten premium bir araba sürmüş olursun.
Kesinlikle dediklerinize katılıyorum ve teşekkür ediyorumhocam. konuyu açtıktan sonra biraz daha düşünüp al sat yapılan 2. El arabalara da şans verebilecegimi fark ettim tam 2m a 6001 km T roc 1.5 benzinli buldum. Arac hakkında bilginiz var mı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

200 gayet normal bence ben hergün işe gitsem gelsem 6 sene 190 200 bin km yaparım :D hiç mi gezmeyeceksin etmeyeceksin
Doğrudur tabii ki ama o kadar para verip 200k yapmış bir araba almak istemiyorum

Togg v2 bizde var kullanıyorum. Kötü yanı kendi arayüzünü yapmaları. İos Android gibi. Verimsiz geri kalan iyi.

Kesinlikle dediklerinize katılıyorum ve teşekkür ediyorumhocam. konuyu açtıktan sonra biraz daha düşünüp al sat yapılan 2. El arabalara da şans verebilecegimi fark ettim tam 2m a 6001 km T roc 1.5 benzinli buldum. Arac hakkında bilginiz var mı acaba

Doğrudur tabii ki ama o kadar para verip 200k yapmış bir araba almak istemiyorum
t roc (bence) kesinlikle 2 milyon edicek bir araç değil sıfıra yakın c5 aircross bakabilirsin 5 10bin kmde

Amcamda 2023 Kia Sportage vardı çok sorun çıkarıyordu her 1-2 ayda bir servise götürüyordu arabayı sattı Tesla model y ve 3008 bakıyor şimdi büyük ihtimal sıfır model Y alacak
Edit: amcam sıfır Tesla model Y aldı 2250ye 2 hafta sonra teslim alacak istanbuldan bakalım nasıl bir araba 3008le arasında kalmıştı ama bunda karar kıldı

Bayide 2 hafta önce orta paket sıfır trocu 1780 e veriyolardı , bi gidip sorun 2. El almaktansa

Son düzenleme:
Sedan ya da suv düşünüyorum ya aile ile bineceğim için

Hocam hangi bayi acaba ya bizim burda liste fiyatının aynısı 2250
Zaten liste fiyatı satın alma fiyatı olmuyor , bayiye gidip fiyat almanız lazım

Bu ay zam gelmiş 1920 ymiş mesela

Paket arttıkça indirim oranı da artıyor genelde ona da göz atın , geçen ay 2100e r line alınabiliyordu fazla zamlanmış bence

200 gayet normal bence ben hergün işe gitsem gelsem 6 sene 190 200 bin km yaparım :D hiç mi gezmeyeceksin etmeyeceksin
Anlık 13 yaşındaki 55 bindeki cornetin kenarda duruşu

Sizde maşallah ne biniyorsunuz günlük 90 km yani ( yazları biz günlük 130 km kullanıyoruz da her günde 90 km gitmek adamı yorar)

Geri