- Reaksiyon skoru
- 134
Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim şekilde yanlış görmediniz. Ortalama 40 dolar gibi bir fiyat aldım. Sizce güvenebilir miyim bilemiyorum. Same Email OTP sıkıntısı var hesabımda.
Bahsettiğim eleman 25 dk sürer diyor.olursa haber ver benimde bir gmail hesabı var onu geri alsam çok iyi olur.
E hocam, nasıl kurtaracağız o zaman erişilemeyen hesabı Soros çocuğu Google'a ulaşamıyorum.Yav yalan dolan böyle şeyler inanma
Hocam google dışında kimse vermez o hesabı sana ona da ulaşamıyorsan geçmiş olsun yani maalesef hesap hacklemek öyle kolay değil 25 dk de yapamaz yapabiliyosa gelsin benimkini hacklesin diyelim ki hackledi o hesabı yine size vermez kendisi kullanırE hocam, nasıl kurtaracağız o zaman erişilemeyen hesabı Soros çocuğu Google'a ulaşamıyorum.
Hocam ulaşılamıyor zaten heriflere sorun da orada. Dünya'da çoğu kişi bu mağduriyetle karşı karşıya.Hocam google dışında kimse vermez o hesabı sana ona da ulaşamıyorsan geçmiş olsun yani maalesef hesap hacklemek öyle kolay değil 25 dk de yapamaz yapabiliyosa gelsin benimkini hacklesin diyelim ki hackledi o hesabı yine size vermez kendisi kullanır
İşte hocam yapıcak bi şey yok gitti o hesapHocam ulaşılamıyor zaten heriflere sorun da orada. Dünya'da çoğu kişi bu mağduriyetle karşı karşıya.
İsterseniz sorundan kısaca bahsedeyim?İşte hocam yapıcak bi şey yok gitti o hesap
Bahsedin hocamİsterseniz sorundan kısaca bahsedeyim?
1) Emaili girdikten sonra her defasında robot doğrulamaya takıyor. 2) Robot doğrulamayı aştıktan sonra şifre soruyor. 3) Şifremi unuttum'a tıkladıktan sonra GSM numarama kod gönderiyor. Bu koda erişimim var mı? Evet. 4) Asıl haysiyetsizlik burada başlıyor. Giriş yapmak istediğim mail'e kod gönderiyor. O koda erişimim hiçbir şekilde mümkün değildir zaten. 5) GSM numarama kod göndermesini istemesem mesela aynı email'e kod gönderiyor yeniden. Vukuat bundan ibaret.....Bahsedin hocam
E hocam gsm numarasına kod gönderiyor o koda erişimim var demişsiniz onunla giriş yapsanıza tam anlamadım ama o kodu girdikten sonra üstüne bi de maile mi kod gönderiyor1) Emaili girdikten sonra her defasında robot doğrulamaya takıyor. 2) Robot doğrulamayı aştıktan sonra şifre soruyor. 3) Şifremi unuttum'a tıkladıktan sonra GSM numarama kod gönderiyor. Bu koda erişimim var mı? Evet. 4) Asıl haysiyetsizlik burada başlıyor. Giriş yapmak istediğim mail'e kod gönderiyor. O koda erişimim hiçbir şekilde mümkün değildir zaten. 5) GSM numarama kod göndermesini istemesem mesela aynı email'e kod gönderiyor yeniden. Vukuat bundan ibaret.....