Oyun Tasarlıyoruz Ekip Lazım

Sadece kasanın kazanmadığı bir kumar işidir oyun yapmak binevi girişimcilik ya batacaz ya çıkacaz hesabı
Düşük Maliyetle Bir İşe Girişeceğiz İşte Kaybedersekte 20-30 Bin Tl Kaybedek Hayır O Kadar Masrafımızda Olmayacak Ben Masraf Edicem Zatende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yayıncıları doyurursan oyunun tutmama ihtimali yok
Biz Oyunu Yapalımda Abdullah Abide Yardımcı Olur Bu Konuda Yavaş Yavaş Başarıcaz

Düşük Maliyetle Bir İşe Girişeceğiz İşte Kaybedersekte 20-30 Bin Tl Kaybedek Hayır O Kadar Masrafımızda Olmayacak Ben Masraf Edicem Zatende
Umarım kazanırsınız msü'de başarılar

çocuk dediğin eline çocuk verir dikkat et profilinde metin2 olan üstü sidik kokan bir asosyale göre fazla iddialısın
utanmadan kendi fotoğrafını koymuşsun pp ye sokakta görsem köse yanaklarından makas alırım

Adminler çalışıyor maşallah

Oda olabilir bende zaten oyunu tasarlayacak devamlılığını sağlayacak dizayn edecek olanım bunu yine yapabiliriz

Valla bu ülkede sıfırdan başlayıpta böyle besleyebilmek zor zengin olmak gerekir ben bilgilerimizi bir tutarak sıfırdan bir başarı ve ekmek teknesi kuralım diyorum ortaya bir vizyon koyuyorum

Yoksa her oyun kazandırır herşeyin bir alıcısı vardır burada yazdıklarım sadece kısa ve öz kelimeler oyunu oluştururken altta yatacak algoritma ap ayrı bir düzey
Bu işlere sıfırdan girmek pek mantıklı değil. Yani şöyle diyebilirim yazdıklarından bir merdiveni basamak basamak çıkmak yerine en üst basamağa nasıl tek seferde zıplarım diye plan yapıyorsun gibi hissettim.

Bunu böyle bir şeyi yapamazsın falan demek için yazmıyorum, ama bu şekilde yapman çok zor. Öncelikle kendin ve destek alabileceğin yakın çevrenden alacağın yardımla bir veya birkaç proje ortaya koyarsın, kendini kademeli olarak çapını arttırdığın projelerle geliştirip belirli paralar kazanırsın, sonra bu projelerden kazandığın parayı harcayarak, o projelerle kazandığın deneyimi kullanarak ve o projeleri gören senin gibi yapımcılarla ekip olarak sonrasında böyle işlere kalkışırsan daha gerçekçi bir hedef olur.

Bu işlere sıfırdan girmek pek mantıklı değil. Yani şöyle diyebilirim yazdıklarından bir merdiveni basamak basamak çıkmak yerine en üst basamağa nasıl tek seferde zıplarım diye plan yapıyorsun gibi hissettim.

Bunu böyle bir şeyi yapamazsın falan demek için yazmıyorum, ama bu şekilde yapman çok zor. Öncelikle kendin ve destek alabileceğin yakın çevrenden alacağın yardımla bir veya birkaç proje ortaya koyarsın, kendini kademeli olarak çapını arttırdığın projelerle geliştirip belirli paralar kazanırsın, sonra bu projelerden kazandığın parayı harcayarak, o projelerle kazandığın deneyimi kullanarak ve o projeleri gören senin gibi yapımcılarla ekip olarak sonrasında böyle işlere kalkışırsan daha gerçekçi bir hedef olur.
Yani hedefim oldukça basit 3D Görüntülü Dediğime Bakmayın Tepeden Yan Bakış Olucak Belki 2D Olarak Devamda Edebiliriz Ve Basit Bir Proje Cidden Bunun Daha Basiti Mario Gibi bir şey Zaten

Oyun Emek Oyunu Olucak Derken Oyun İçi Etki Etmeyen Kozmetikler falan birçoğu olucak burada ben devreye giriyorum oyunu tasarlayan dizayn eden olarak zaten kaldıki oyun 100tl gibi bir fiyat ile sunulacak zaten oyunu oynayacak olan kitle bu cuzi miktarı verir zaten bu sayede toksit kitleden kurtulmuşda oluruz ve ayrına oyundan para kazanmak sadece oyun içi birşeyler satarak olmuyor
100 TL değer olursa verirler tabi ki

Senin yaşlarında bende başlamıştım şuan liseyi bitireli 5 sene oluyor. Başlıyorsun bitmiyor,devamı gelmiyor. Ya o yazılımı, uygulamayı öğrenip oturup yapacaksın. Yada bastırıp parayı yaptıracaksın. Ben senin dediğin miktarların 2 katını yatırdım. Şu çok popüler olan supermarket simülatör oyunu varya. Ben onun aynının avm versiyonunu yapıyordum. Oyunun adı bile yokken projenin adını koydum temellleri attım ama maalesef. İstekle olmuyor sadece. Herşeyi ya sen biliceksin. Yada gerçekten bilen 1 2 kişiye sahip olacaksın.(Kimse bedavaya bir şey yapmaz bu devirde) Yada paran olacak. Başka oyunlarda denedim. Oyun prototiplerim hâlâ iskelet duruyor. Büyük şirketlerin neden her bölüm için ayrı ayrı adamları var ofisleri var. Başaramadığımda çözdüm.

Senin yaşlarında bende başlamıştım şuan liseyi bitireli 5 sene oluyor. Başlıyorsun bitmiyor,devamı gelmiyor. Ya o yazılımı, uygulamayı öğrenip oturup yapacaksın. Yada bastırıp parayı yaptıracaksın. Ben senin dediğin miktarların 2 katını yatırdım. Şu çok popüler olan supermarket simülatör oyunu varya. Ben onun aynının avm versiyonunu yapıyordum. Oyunun adı bile yokken projenin adını koydum temellleri attım ama maalesef. İstekle olmuyor sadece. Herşeyi ya sen biliceksin. Yada gerçekten bilen 1 2 kişiye sahip olacaksın.(Kimse bedavaya bir şey yapmaz bu devirde) Yada paran olacak. Başka oyunlarda denedim. Oyun prototiplerim hâlâ iskelet duruyor. Büyük şirketlerin neden her bölüm için ayrı ayrı adamları var ofisleri var. Başaramadığımda çözdüm.
Hocam senle bir msg konuşalım

şu konuda yapılablir 1 tane mantıklı kelime yok aklıma saçma sapan senaryosu olan filmler geldi

şu konuda yapılablir 1 tane mantıklı kelime yok aklıma saçma sapan senaryosu olan filmler geldi
Ben şuanda oyunun senaryosunu düzgün bir şekilde yazıyorum yapılacak olanlara kadar size saçma gelen nedir acaba? Yapabiliyorsanız kendiniz buyrun yapın

Geri