🔥İndirim ASRock RX 9070 XT Steel Legend Dark 16GB 33.999,00TL

7800XT ye kimse 20 vermez. 21-22 ye bir ton 7900 XT gördüm DH forumda.
7800xt tuf modeli ise 18 e filan verir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o model kronik sorunlu o yüzden yok dedim macun akma sorunu var o yüzden o fiyat elinde kaln ürünleri veriyorlar

o model kronik sorunlu o yüzden yok dedim macun akma sorunu var o yüzden o fiyat elinde kaln ürünleri veriyorlar
O model kutu garanti fatura yeni hepsi

O model kutu garanti fatura yeni hepsi
şimdi 20 yi veren 1 daha koyar 5060ti 16 gb alır hocam sizin mantıklı bir fiyata koymanız lazımkki hemen gitsin 20 ye koyup 6 ay beklemektense 19 a koyup pazarlıkla 18 e verip nakite çevirmek daha vantajlı

şimdi 20 yi veren 1 daha koyar 5060ti 16 gb alır hocam sizin mantıklı bir fiyata koymanız lazımkki hemen gitsin 20 ye koyup 6 ay beklemektense 19 a koyup pazarlıkla 18 e verip nakite çevirmek daha vantajlı
1 e 2 ye bakmam zaten veririm 18 e

34 e Sapphire sariyim abime 🙃

7800XT ye kimse 20 vermez. 21-22 ye bir ton 7900 XT gördüm DH forumda.
ps5 fiyatlarına laf yapana bak buraya gelmiş 7800xt fiyatı eleştiriyor. Bu kadar boş ve gereksiz bir insan olmayı nasıl başarıyorsun. Daha 10dk olmamaş bana tersini yazdığın. Asıl ölücü kim acaba.

Aorus var macun falan akmıyor. Muhtemelen ilk çıkan partlar o ürünler, TR ye gelenler arasında ilk çıkan part olduğunu sanmıyorum ki Türkiye'de macunum aktı diyeni de görmedim.

Aorus var macun falan akmıyor. Muhtemelen ilk çıkan partlar o ürünler, TR ye gelenler arasında ilk çıkan part olduğunu sanmıyorum ki Türkiye'de macunum aktı diyeni de görmedim.

var

Geri