🔥İndirim Logitech G pro Superlight 2 Dex 4.699 TL

Vatan hem kendi sitesi hem trendyolda indirmişti eski fiyatına dönünce mediamarkt tan aldık bakalım ajazz apex 159 pro bana fazlasıyla yetiyordu aslında sensör olarak üst düzey bir mouse du zaten ancak logitech in yazılımı çok başarılı şarj yüzdesini göstermesi vesaire başarılı.

mağazadan teslimat diyom ürün cuma hazır olur diyor evimin dibinde mağaza -_- kargoyla sipariş etsem daha hızlı gelir napsam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama viper v3 pro çok daha iyi hocam bundan yav kararsız kaldım cidden
Onu kullanmadım bilmiyorum. Ama ergonomik mouse istiyorssn alınır yoksa gerek yok gib

bunun beyazı renk atması yapıyor bide haberin olsun
kanka her maouse bi yerdeb sonra atma yapıyor razer var yanları falan öldü artık g305 sağlam daha ama

Sorma ya almazsam pişman olurum diye aldım 3 taksit :)
aynı şekil dedim pişman olmayan baktım itopta falan 7 k siyahı gördüğüm gibi yapıştırdım beyazı

bunun beyazı renk atması yapıyor bide haberin olsun
Sen diyince araştırdım dex versiyonda öyle bir şikayet bulamadım sadece ilk versiyon olan g pro x superlight da bu sorunu yaşıyanlar var siz tecrübe ettinizmi yapıyormu bu versiyonuda renk atması?

kanka her maouse bi yerdeb sonra atma yapıyor razer var yanları falan öldü artık g305 sağlam daha ama

aynı şekil dedim pişman olmayan baktım itopta falan 7 k siyahı gördüğüm gibi yapıştırdım beyazı
razer viper ve deathadderde atma görmedim ama superlight ve dexte paylaşanlar olmuştu

Sen diyince araştırdım dex versiyonda öyle bir şikayet bulamadım sadece ilk versiyon olan g pro x superlight da bu sorunu yaşıyanlar var siz tecrübe ettinizmi yapıyormu bu versiyonuda renk atması?
kral ben sahibinden ilanlarında gördüm 4 5 tane birde redditte gördüm

aga elime çok büyük kalmaz inş g305 de serce parmak biraz masaya sürtüyor arada bi rahatsız ediyor ama deathadder v2 de bi tık büyük kalıyor eline

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,315
Üyeler
184,142
Son üye
takowrld
Geri