AhmetReis72
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
Hybrid değil o.Peugot 408 iyidmir hocam
Hybrid değil o.Peugot 408 iyidmir hocam
Bütcemi aşıyor maalesefSitede yer var demişsiniz. Bulursanız Model Y alın tesla.
he doğru okumamış hocam pardon hybrid demişssinizHybrid değil o.
Onuda denedim aynı zamanda 2 tane psa Grubu aracım var malzeme kalitesini çok sevdim elimdeki araçlara çok benzer ama yakit tüketimini bilmiyorum alınırsa yeni triger ve motor seçeneği olan alınmalı 2025 model alınmalıPeugot 408 iyidmir hocam
Hybrid yerine az yakan bir araba mı önerirsinizHocam öyle lanse ediliyordu ama son zamanlarda çok fazla arıza vermeye başladı ve servislerin hybrid konusunda çokta bilgisi yok. Özellikle Toyota önermem Toyota da hatasını kabul ediyor hem elektrikli araçlar için hemde hybrid için
Benim tavsiyem öyle ya tam elektirikli alın yada az yakan bir araba bendeki 1 tane hybrid araç var ama şarj edilebilir kendi sitesinde 80km yazıyordu 60 anca götürüyor. Diğeri klasik 1.5 dizel 130 HP dizel olanın yakıt tüketimi 7-8lt civarında ve önerebilirimHybrid yerine az yakan bir araba mı önerirsiniz
Hocam 7 8lt çok degil mi biraz olmadı en kötü biraz daha zorlayıp bütçeyi 2m yapmaya çalışacağım artıkBenim tavsiyem öyle ya tam elektirikli alın yada az yakan bir araba bendeki 1 tane hybrid araç var ama şarj edilebilir kendi sitesinde 80km yazıyordu 60 anca götürüyor. Diğeri klasik 1.5 dizel 130 HP dizel olanın yakıt tüketimi 7-8lt civarında ve önerebilirim
Hocam birkax araba bakıp döneceğimHocam 7 8lt çok degil mi biraz olmadı en kötü biraz daha zorlayıp bütçeyi 2m yapmaya çalışacağım artık
Hocam 7 8lt çok degil mi biraz olmadı en kötü biraz daha zorlayıp bütçeyi 2m yapmaya çalışacağım artık
Reno olmazsa iyi olur ancak çok iyi bir araba çıkarsa ona da tamamımHocam birkax araba bakıp döneceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şu marka model olmasın dediğiniz varmı ?
Şimdi hocam al-sata uygun araba mı lazım yoksa ben uzun süre binerim mi dersiniz nasıl bir şey arıyorsunuzReno olmazsa iyi olur ancak çok iyi bir araba çıkarsa ona da tamamım
Aile ile binmelik bir araba hocam gittiği kadar 5 10 seneŞimdi hocam al-sata uygun araba mı lazım yoksa ben uzun süre binerim mi dersiniz nasıl bir şey arıyorsunuz
Hocam aklıma hem aşırı yakmaz hemde c suç için güzel olan bir 1.5 hybrid tonale geliyor birde 3008 veya da 7 geliyor 3008 ve da 7 için 7lt bin altına düşmez ama tonale daha az yakar tabiAile ile binmelik bir araba hocam gittiği kadar 5 10 sene
Tiguanlar var ama 10lt yakıyor en azHocam aklıma hem aşırı yakmaz hemde c suç için güzel olan bir 1.5 hybrid tonale geliyor birde 3008 veya da 7 geliyor 3008 ve da 7 için 7lt bin altına düşmez ama tonale daha az yakar tabi
Hocam aklıma hem aşırı yakmaz hemde c suç için güzel olan bir 1.5 hybrid tonale geliyor birde 3008 veya da 7 geliyor 3008 ve da 7 için 7lt bin altına düşmez ama tonale daha az yakar tabi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tiguanlar var ama 10lt yakıyor en az