1.8m-1.9m Hybrid suv araç önerisi

Peugot 408 iyidmir hocam
Onuda denedim aynı zamanda 2 tane psa Grubu aracım var malzeme kalitesini çok sevdim elimdeki araçlara çok benzer ama yakit tüketimini bilmiyorum alınırsa yeni triger ve motor seçeneği olan alınmalı 2025 model alınmalı

Hocam öyle lanse ediliyordu ama son zamanlarda çok fazla arıza vermeye başladı ve servislerin hybrid konusunda çokta bilgisi yok. Özellikle Toyota önermem Toyota da hatasını kabul ediyor hem elektrikli araçlar için hemde hybrid için
Hybrid yerine az yakan bir araba mı önerirsiniz

Hybrid yerine az yakan bir araba mı önerirsiniz
Benim tavsiyem öyle ya tam elektirikli alın yada az yakan bir araba bendeki 1 tane hybrid araç var ama şarj edilebilir kendi sitesinde 80km yazıyordu 60 anca götürüyor. Diğeri klasik 1.5 dizel 130 HP dizel olanın yakıt tüketimi 7-8lt civarında ve önerebilirim

Benim tavsiyem öyle ya tam elektirikli alın yada az yakan bir araba bendeki 1 tane hybrid araç var ama şarj edilebilir kendi sitesinde 80km yazıyordu 60 anca götürüyor. Diğeri klasik 1.5 dizel 130 HP dizel olanın yakıt tüketimi 7-8lt civarında ve önerebilirim
Hocam 7 8lt çok degil mi biraz olmadı en kötü biraz daha zorlayıp bütçeyi 2m yapmaya çalışacağım artık

Son düzenleme:
Hocam birkax araba bakıp döneceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu marka model olmasın dediğiniz varmı ?
Reno olmazsa iyi olur ancak çok iyi bir araba çıkarsa ona da tamamım

Aile ile binmelik bir araba hocam gittiği kadar 5 10 sene
Hocam aklıma hem aşırı yakmaz hemde c suç için güzel olan bir 1.5 hybrid tonale geliyor birde 3008 veya da 7 geliyor 3008 ve da 7 için 7lt bin altına düşmez ama tonale daha az yakar tabi

Hocam aklıma hem aşırı yakmaz hemde c suç için güzel olan bir 1.5 hybrid tonale geliyor birde 3008 veya da 7 geliyor 3008 ve da 7 için 7lt bin altına düşmez ama tonale daha az yakar tabi
Tiguanlar var ama 10lt yakıyor en az

Hocam bu dedikleriniz 2. El sanırım ama o kadar para vermişken 2. El almak istemiyorum 2m 2.1m civarına sıfır öneriniz varsa çok iyi olur

Tiguanlar var ama 10lt yakıyor en az

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,565
Üyeler
196,992
Son üye
Haka67.
Geri