Yardım Kasadaki bütün fanlar dışarı üflüyor

M€M0L!

80+
Reaksiyon skoru
23
Kasada yukarda 2 tane sıvı soğutma 1 egzoz 2 tane de önde olcak şekilde toplam 5 fan var hepsi dışarı üflüyor kasanın alt tarafı delikli yapıda o yüzden ısıyla ilgili çok büyük bir problem yaşamadım yeni fan alıp takmalımıyım öndeki iki fanı ters çevirmek kötü durur
1000012173.webp

Arkadaki ikili içeri üflesin. Bu arada aman aman fark olmaz ama ekran kartın biraz daha serin çalışır. Bu kasaların sirkülasyon berbat.

Arkadaki ikili içeri üflesin. Bu arada aman aman fark olmaz ama ekran kartın biraz daha serin çalışır. Bu kasaların sirkülasyon berbat.
Bu kasa çöp zaten keşke bunu almasaydım diyorum ama yapacak bir şey yok bu fanlarda argb değil zaten düz modları var birde ayarlanamıyor çöp yani yeni fan alcam 3 tane toplam bütçe 1000 lira falan 100 200 lira aşarım sıkıntı yok ne önerirsin

Kasada yukarda 2 tane sıvı soğutma 1 egzoz 2 tane de önde olcak şekilde toplam 5 fan var hepsi dışarı üflüyor kasanın alt tarafı delikli yapıda o yüzden ısıyla ilgili çok büyük bir problem yaşamadım yeni fan alıp takmalımıyım öndeki iki fanı ters çevirmek kötü dururAlıntıyı görüntüle
Ekstra bir şey Yapmana Gerek Yok Gayet İyi Durumada.

Bu kasa çöp zaten keşke bunu almasaydım diyorum ama yapacak bir şey yok bu fanlarda argb değil zaten düz modları var birde ayarlanamıyor çöp yani yeni fan alcam 3 tane toplam bütçe 1000 lira falan 100 200 lira aşarım sıkıntı yok ne önerirsin
Genel olarak rgb ve akvaryum hastalığından kurtulmanız dileğiyle 😊

O imkansız çok zor çok zor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yani öndeki 2 fan içeri doğru üflese daha iyi olmazmı gerçi hava alıyor ama alttaki deliklerden alıyor
Öndeki Fanların İçeriye Hava Alması Normaldir Zaten .

Kanka almıyor işte dışarı üflüyor iyi oku
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağol birde bir şey daha soracam şimdi ben bu fanı ters çevirmeden yönünü drğiştirebilirmiyim
Tamam Olduğu Gibi Kalsın Hocam Kasanın Yan Mesh Panelinden Hava Alıyor Zaten .

1754963267007.webp

Geri