Saber RGB W Tuşu sorunu

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba bu klavyeyi kullanan fazlaca arkadaş vardır,15 günlük tatil dönüşü klavyemin tüm tuşlarını söktüm ve silip tekrar yerine taktım ve w tuşu teklemeye başladı 5 kere bassam 3 tane basıyor bu sorunu yaşayan arkadaşlar görmüştüm çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim lehim işlerinden de anlarım. Ama önceden böyle bir şey yoktu söküp takınca böyle olması garibime gitti biraz yardımlarınızı bekliyorum.

tek bende bozulmuyor ya la.

Ben yaşadım, temizledim geçti.
Tuşları söktüm, orada vida var onları da söktüm.
İçerisini güzelce sildim üfledim sonra tekrar monteledim.
Tozdan basmama oluyordu herhalde, temizledikten sonra düzeldi.

Merhaba bu klavyeyi kullanan fazlaca arkadaş vardır,15 günlük tatil dönüşü klavyemin tüm tuşlarını söktüm ve silip tekrar yerine taktım ve w tuşu teklemeye başladı 5 kere bassam 3 tane basıyor bu sorunu yaşayan arkadaşlar görmüştüm çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim lehim işlerinden de anlarım. Ama önceden böyle bir şey yoktu söküp takınca böyle olması garibime gitti biraz yardımlarınızı bekliyorum.
valla aynı sorun bende de var dı geçen ayın 24 üne yolladım garantiye daha gelmedi bakalım çözülür inşallah sorunlu bir klavye galiba bazılarında sıkıntı yok ama sorun yaşayan çok görüyorum

Ben yaşadım, temizledim geçti.
Tuşları söktüm, orada vida var onları da söktüm.
İçerisini güzelce sildim üfledim sonra tekrar monteledim.
Tozdan basmama oluyordu herhalde, temizledikten sonra düzeldi.
ben normal tuşları söküp temizledim sorun artarsa komple söküp yapacağım teşekkürler.

valla aynı sorun bende de var dı geçen ayın 24 üne yolladım garantiye daha gelmedi bakalım çözülür inşallah sorunlu bir klavye galiba bazılarında sıkıntı yok ama sorun yaşayan çok görüyorum
yok şuan deniyorum biraz daha düzeldi basıyor ama ilerde sorun olabilir şuan test ettim 20 kere bassam 19 kere basıyor ama sorun artabilir garantiye gönderebilirim bende sağol.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyla alakasız ama profil fotoğrafını @Rambo_87 ile karıştırıyorum
değiştiriyorum ozaman :)

bir an @Rambo_87 sandım :D

dostum cozumunu bilmiyorum malesef

Kronik gamepower sorunu. Baya bir kişide tuş basmama sorunu var.
Gariptir şuan basıyor ama ne olur bilinmez ilerde fiyatına göre güzel bir klavye katlanıcaz mecbur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,001
Üyeler
185,012
Son üye
Apollo3131
Geri