600TL Civarına Koltuk

Pair

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
293
Selamlar, oturmuş olduğum koltuk deri ve oyun oynarkende çok terlediğim için oyun oynarken pişiyorum diyebilirim. Bana 600tl civarına bir koltuk önerebilir misiniz? Deri olmamalı ve rahat olursa sevinirim. (1.80 90 Kiloyum)

Dostum nerdeyse aynı kalıplardayız oyuncu koltuklarından bana hayır gelmedi 1K bütçeyle ofis koltuklarına yöneldim, tavsiyem ofis koltuklarına bakmandan yana ''Gaming'' eklenince fiyat çok artıyor. XFLY Vendetta oyuncu koltuğuna sığmadım.

Dostum nerdeyse aynı kalıplardayız oyuncu koltuklarından bana hayır gelmedi 1K bütçeyle ofis koltuklarına yöneldim, tavsiyem ofis koltuklarına bakmandan yana ''Gaming'' eklenince fiyat çok artıyor. XFLY Vendetta oyuncu koltuğuna sığmadım.
Bende xfly machete de oturuyorum fakat sandalye sol tarafa doğru çöktü artık benimi kaldırmıyor anlamadım :D

Selamlar, oturmuş olduğum koltuk deri ve oyun oynarkende çok terlediğim için oyun oynarken pişiyorum diyebilirim. Bana 600tl civarına bir koltuk önerebilir misiniz? Deri olmamalı ve rahat olursa sevinirim. (1.80 90 Kiloyum)
Ben oyuncu koltugu yerine 500tl ye ofis koltugu oneririm

• Beğen
Reaksiyonlar: Pair
Oyuncu koltuğu aramıyorum, belirtebileceğiniz bir rahat koltuk var mıdır?
[/URL]
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu cok guzel hemde demir ayakli

[/URL]

Bu cok guzel hemde demir ayakli

Önerin için teşekkürler fakat sen şu anda kullanıyor musun? Çok güzel çok güzel de, neyi ?

Daha pazar gunu koltuk aldim oyuncu koltugu dusunuyordum ama cok uyguna ofis koltugu buldum ve internetteki fiyati 700 küsür olan bir koltuğu 300 tl ye aldim ve alti demir heryeri asiri kaliteli (bayiler oluyo koltuk satan oradan gidip bakabilirsin cok uyguna geliyor)

hocam ben mobilyacı arıyorum bir tane tanıdık buldum ama nasıl olacak bilmiyorum 1 haftaya pc almayı planlıyorum alınca otomatik odam boyanıcak yeni masa fln gelicek o zaman yaptırınca bi inceleme yaparım ama sana tavsiye oyuncu yerine adam gibi güzel ofis koltuğu al daha iyi olur

Ben de almayı düşünüyorum. Yt de incelemesi var video ismi 550tl gamer koltuk yeşil rengini inceliyor.
ha bende gördüm ama güvenemiyoru ya

Geri