AhmetReis72
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Olm alt limit 200tl kupon eklendi diyo eklenmedi hay
Alabilen arkadaşlar büyük ihtimalle kampanyanın min sepet tutarı düşük kalmış şubelerden alabildi. Şu an min 450 TL diyor kupon için sepette.Olm alt limit 200tl kupon eklendi diyo eklenmedi hay
Vay be helal olsun hocam... Guzel taktik uygulamissin....Bulunduğum bölgede min. sepet tutarı 200, ben 220TL'ye medium döner aldım. 20TL'ye geldi. Bu arada aynı şubeden farklı cihazlar ile 4 adet aldım. Dün sipariş ettim hepsini, arayıp 2 tanesini yarın getirir misiniz dedim ve o 2 tanesi de bugün geldi.
Benim iptal edip restoranı kapattılarbenimki az once geldi hocam
Min sepette sıkıntı yok da işte kampanya alt limitini guncellemişler. Geceden görüp ileri saatli sipariş vermek lazımdı.Bulunduğum bölgede min. sepet tutarı 200, ben 220TL'ye medium döner aldım. 20TL'ye geldi. Bu arada aynı şubeden farklı cihazlar ile 4 adet aldım. Dün sipariş ettim hepsini, arayıp 2 tanesini yarın getirir misiniz dedim ve o 2 tanesi de bugün geldi.
Ben yaşamıştım, birkaç saat sonra baktım eklenmiş. Beklemek sorunu çözüyor.Beyler Kampanya Kodunu kullandim Eklendi Dedi ama gozukmuyor Bunu Yasayan ve cozen var mi ?
Umarim hocamBen yaşamıştım, birkaç saat sonra baktım eklenmiş. Beklemek sorunu çözüyor.
Şartları taşımadığınız için olabilir.Beyler Kampanya Kodunu kullandim Eklendi Dedi ama gozukmuyor Bunu Yasayan ve cozen var mi ?