erenwfurkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 145
boyun fıtıgı garantili knknsssOcak ayında bu şekildeydi, şu an birkaç parça upgrade ettim ama çok önemli değil.
Alıntıyı görüntüle
boyun fıtıgı garantili knknsssOcak ayında bu şekildeydi, şu an birkaç parça upgrade ettim ama çok önemli değil.
Alıntıyı görüntüle
şöle fanları kasa ile satmak zorunda olunca çıldırıyorum. çok güzel fanlar var kasa ile birlikte gelen. alamadığım için sinirleniyorum. nese sağlık olsun diyelim. bende rampage takılıyorum.Teşekkür ederim. Herkesin gönlünce istediği sisteme sahip olsun. Kasa fanları montajlı geliyor kasa ile. Kasa: Gameline Grand Premium.
Fanlar gayet sessiz üst segment için sanki rpm bi tık az ama orta seviyeler için gayet iyi. Memnunum
temudan reverse fan aldım alt taraf için ben dün geldi fanlar ilk mesajdaki benim fotoya bak benzer fanlar senin istediğine göreşöle fanları kasa ile satmak zorunda olunca çıldırıyorum. çok güzel fanlar var kasa ile birlikte gelen. alamadığım için sinirleniyorum. nese sağlık olsun diyelim. bende rampage takılıyorum.
Bende mor beyaz rk 75 ile mchose g3 var hangi mouse pad yakışır şık olması için, klasse gear huyong düşünüyorum ama
masa çok sallanmıyormu hocam güzelmiş şık olmuş mousepad link gelirmi
Baya hoş şeyler ama siyah kasayla gitmez gibiValla sistemler efsaneymiş , ben pek özenmedim yerde duruyo çekmeye üşendim
Size bir ürün tavsiyesi vereyim , kasanızın şıklığını baya artırır. (hava akışını ne kadar etkiler bilgim yok)
Ben yerde kullanıyorum diye almadım.
Satıcı linki bu :
Mouse ve mousepad ne acaba?en iyi hali bu galiba.
Koltuk ne kankaİdarelik duruyor düzenleme ve değişiklik yapacam bol bol
Ben de mor çok seviyorum özellikle RGB'de mor çok güzel. Kendi sisteminin RGB'si olunca mor yapacağım ilk
Çok güzelmiş. Klavye ve keycaps modeli ne? Bir de bulut çok hoş duruyorGayet sade
Alıntıyı görüntüle
genis aci olsun diye ustten cektim hocam yere yakin degil o kadarboyun fıtıgı garantili knknsss![]()
boy kaç
Bu garibanlıksa ben de gariban olmak istiyorum
Yok hocam rastgele yapmıştım ama orayıda değiştirdimduvardaki ledin seklinin anlami varmidir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cok kotu olursa pad ler anca oyle degistiririm nasil bunlarin kalitesi orjinaline gore
Bu nasıl fakirhane ya ben mutfak sandalyesine oturuyorum, tek monitörüm 3000 liralık rastgele bir Rampage monitör, mouse 700 liralık bir şey adını bile hatırlamıyorum. Kasa yine Rampage X-HORSE diye bir kasa vs. İç parçaları söylemek bile istemiyorum... Sizinki fakirhane ise ben neyim lan ben neyimbuda bizim fakirhane sisteme güncelleme yaptım ama resim biraz eski
likit önerınız var mıvoopo argus pro hocam