Oyunlarda ping değeri düşürme

Rashoumoon

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
19
bugun fiber takıldı 960 mb alıyorum 1 jıt pıng valorantta 12 pıng alıyorum bazıları 8 9 alıyor dusurme sansımız varmı

düşürsen ne işine yarayacak merak ettim
hocam öyle demeyin 1ms disi oynanmaz gercekten ben 6 7 ping alinca fena rage geciriyorum annem babam zor tutuyor beni. ping dusurmek icin evdeki misafirleri vs evden disari atin. komsunun internet sifresini isteyin gece anne baba yatarken onlarin tleefonlarini komsunun internetine baglayin. valo oynarken kendi telefonunuzu 3 kere koli bandiyla bantlayinki radyasyon sacip 1 ms almanizi engellemesin. iyi forumalr.

hocam öyle demeyin 1ms disi oynanmaz gercekten ben 6 7 ping alinca fena rage geciriyorum annem babam zor tutuyor beni. ping dusurmek icin evdeki misafirleri vs evden disari atin. komsunun internet sifresini isteyin gece anne baba yatarken onlarin tleefonlarini komsunun internetine baglayin. valo oynarken kendi telefonunuzu 3 kere koli bandiyla bantlayinki radyasyon sacip 1 ms almanizi engellemesin. iyi forumalr.
şaka maka düşüremiyoz mu abi ya ben 12 almak istemiyorum bari 10 tam sayı olsun o konularda gıcığım fiberden önce 20 tam alıyordum sabit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düşürsen ne işine yarayacak merak ettim
daha hızlı reaksion olmaz mı

şaka maka düşüremiyoz mu abi ya ben 12 almak istemiyorum bari 10 tam sayı olsun o konularda gıcığım fiberden önce 20 tam alıyordum sabit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha hızlı reaksion olmaz mı
hiçbir fark hissetmeyeceksin inan bana. tilt oluyorsan ping degerini kapatabilrisin. iyi gunler hocam

Gayet normal güzel bir değer bende 16 alıyorum yeterli bir yıl önceye kadar 40msle oynuyordum orda bile iyiydi
peki şey diyeceğim turknet bugun fiber bağladı modem getirdi ek ücret ödemiyeceğim değil mi 700 tl ödüyoruz aylık zaten canlı destekte ek ücret alınmayacak vb demişti

Geri