📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

EFSANE LAAAAN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Acılır Acılmaz Elendım XD

Yalnız Setup Bahane Manzara Sahane

Alıntıyı görüntüle

Oyle Bır Fotokı Foruma Yukleyınce Forum cokuyor 5 Defa F5 Atıp Tekrar Denedıkten Sonra Anca resmı koydu her seferınde koyuyor ama forum cokuyordu Daha Ben Ne dıyeyım Hayvan Gıbı Server bıle Bu Fotoyu Kaldıramadı XD

Bura'da Paylasilan ve herkesin Begendigi Takdir ettigi Hayal Ettigi Setup'larin Bile Aslinda O Kadar Mukkemmel Saetup Olmadigini Gostermek Icin

Bu Sayede Hayallerimiz Bunlar degil Attigimdaki Gibi Inanilmaz Setuplar olacak ve Bu sayede Daha Ustu Hedefledigimiz icin En kotu Buradakilerine Sahip Oluruz XD
''Yani YKS'ye giren ve Guzel bir yer kazanayim diye 60K'yi hedefleyen adamin siralamasi 100-300K geliyor'ya Bogaz icini Hedefleyen'nin Siralamasi'da Bogaz Iicni Kacirsa bile Cok iyi yerlere Gidebilecek Siralama Geliyor Ya O mantik XASDFSDFGDAFH(Ya tutarsa XD)''
İstediğim düzeye ulaşırsam o redditteki gibi sistemler kuracağım inşallah

Bro 9070xt olsa şöyle estirip gürlese GPU 😅🤣
Yani hocam yanlış anlamayın ama biraz aç gözlülük sizin ki sanki
90X0XT olsa
Bizim GPU'da giriş seviyesi kaldı 5090 olsa şöyle estirip gürlese diyecek gibisiniz

Çok güzelmiş. Klavye ve keycaps modeli ne? Bir de bulut çok hoş duruyor
Teşekkürler
Ajazz ak820 Pro + Kiraz ağacı diye geçiyor . https://amzn.eu/d/fFJz6MS
WhatsApp Görsel 2025-08-14 saat 12.48.27_0d1e72cf.webp

Ben Acılır Acılmaz Elendım XD

Yalnız Setup Bahane Manzara Sahane

Alıntıyı görüntüle

Oyle Bır Fotokı Foruma Yukleyınce Forum cokuyor 5 Defa F5 Atıp Tekrar Denedıkten Sonra Anca resmı koydu her seferınde koyuyor ama forum cokuyordu Daha Ben Ne dıyeyım Hayvan Gıbı Server bıle Bu Fotoyu Kaldıramadı XD

Bura'da Paylasilan ve herkesin Begendigi Takdir ettigi Hayal Ettigi Setup'larin Bile Aslinda O Kadar Mukkemmel Saetup Olmadigini Gostermek Icin

Bu Sayede Hayallerimiz Bunlar degil Attigimdaki Gibi Inanilmaz Setuplar olacak ve Bu sayede Daha Ustu Hedefledigimiz icin En kotu Buradakilerine Sahip Oluruz XD
''Yani YKS'ye giren ve Guzel bir yer kazanayim diye 60K'yi hedefleyen adamin siralamasi 100-300K geliyor'ya Bogaz icini Hedefleyen'nin Siralamasi'da Bogaz Iicni Kacirsa bile Cok iyi yerlere Gidebilecek Siralama Geliyor Ya O mantik XASDFSDFGDAFH(Ya tutarsa XD)''
Burda oyun oynarken ne dert kalır ne tasa ortama bak benim masada küllük kokuyor :D

Beyler Kurulum Gormek Istiyorsaniz Bu Topluluga Bakmanizi Tavsiye Ederim

Dikaat !! Hayattan Soguyabilirsiniz (Malum Sahis ve Sebeplerden Oturu XD)

Yokmu Benim Setup Bunlarla Kapisir veya En azindan Bunlarin Arasina Girer Diyebilecek Bir Baba Yigit ADSGMFADFGDAFG

Harbi Ya Tam Kafayi Yemelik sey gibi Camaro'su Olup ''Eeeh Iste Simdilik idare ediyoruz Bununlada napalim'' Diyen Elaman Gibi
bunlar hangi dünyanın setupları

Kanka koltugun kolları masaya çarpmıyor mu ? Aynı tarz masa bende de var çok sinir ediyor sırf bu yüzden masa değiştiricem.
çarpıyor hocam alıtşım artık dikkat ediyorum. masada zaten salıncak gibi :D

Geri