Valorant hesap satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Lientum

80+
Reaksiyon skoru
15
Malum skinler çok pahalılandı benimde hesabım bomboş, güvenilir bir siteden dizilmiş valorant hesabı almak istiyorum. Hesap alırken neye dikkat etmeliyim, hesabın ban yeme ihtimali var mı aydınlatır mısınız?

güvenilir siteler tercih et onaylı mağalardan ve kimliği doğrulanmış olanlardan

Malum skinler çok pahalılandı benimde hesabım bomboş, güvenilir bir siteden dizilmiş valorant hesabı almak istiyorum. Hesap alırken neye dikkat etmeliyim, hesabın ban yeme ihtimali var mı aydınlatır mısınız?
site güvenilir olabilir ama hesaptan hesaba durum değişir,
mesela geçen benim bi arkadaş 30tl ye hesap aldı hiç sıkıntı yok içinden 2 tane bıçak bayada bi silah çıktı, sonra tekrar 40tl ye hesap aldı ama hesap kalıcı ban yemiş, tabi 40tl nin değeri yokda ben yinede söyliyim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
güvenilir siteler tercih et onaylı mağalardan ve kimliği doğrulanmış olanlardan
Hocam alacağım site türkiyenin en büyük satış sitesi herkes biliyor zaten. Satıcıda kimlik onaylı bir sıkıntı çıkar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

site güvenilir olabilir ama hesaptan hesaba durum değişir,
mesela geçen benim bi arkadaş 30tl ye hesap aldı hiç sıkıntı yok içinden 2 tane bıçak bayada bi silah çıktı, sonra tekrar 40tl ye hesap aldı ama hesap kalıcı ban yemiş, tabi 40tl nin değeri yokda ben yinede söyliyim
Hocam çok güzel hesaplar var zaten türkiyenin en güvenilir satış sitesinden alacağım. Malum site zaten biliyorsunuz.

Hocam alacağım site türkiyenin en büyük satış sitesi herkes biliyor zaten. Satıcıda kimlik onaylı bir sıkıntı çıkar mı?
yani hocam sıkıntı çıkmazda diyemem valorant sıkıntılı bir oyun tek mesajla geri çekiliyor ama bu satıcı insiyatifine kalıyor çok satışı vs varsa güvenilirdir

yani hocam sıkıntı çıkmazda diyemem valorant sıkıntılı bir oyun tek mesajla geri çekiliyor ama bu satıcı insiyatifine kalıyor çok satışı vs varsa güvenilirdir
Hocam oynarken sormuştum birilerine artık öyle mesajla hesap çekemiyorlar valorant el attı filan dediler ama tam güvenemedim.

Hocam çok güzel hesaplar var zaten türkiyenin en güvenilir satış sitesinden alacağım. Malum site zaten biliyorsunuz.
reis bende hesap almayı düşünüyom güvenilir bi satıcı bulursan linkini atarmısın, özelden de atabilirsin

eğer hesap arıyan varsa bende main hesabımı satıyorum fiyatta yardımcı olurum itemsatışta 1500 üzeri satışım var

reis bende hesap almayı düşünüyom güvenilir bi satıcı bulursan linkini atarmısın, özelden de atabilirsin
Hocam güvenilir satıcı bulmak biraz zor, bazıları var kimlik onaylı binlerce satışı var ancak dolandırıcılık filan yapıyor bazıları var sadece 1-2 satışı var ama adam dediklerini harfi harfine yapıyor. Ama yinede bulursam link atarım.

Satın almak pişmanlıktır satan kişi yada gerçek hesabın sahibi.istedigi zaman hesabı geri alabilir dolandirilma oranı çok yüksek

Hesaplar patlak da çıkıyor yani bir bakarsın hwid ban yersin geçmiş olsun ondan sonra olay sana patlar

Satın almak pişmanlıktır satan kişi yada gerçek hesabın sahibi.istedigi zaman hesabı geri alabilir dolandirilma oranı çok yüksek

Hesaplar patlak da çıkıyor yani bir bakarsın hwid ban yersin geçmiş olsun ondan sonra olay sana patlar
Hocam peki güvenilir hesap nerden bulucam, vp çekmek çok pahalı şuan bir vandal parasına komple hesap satıyorlar. Hesaplar değerli olduğu için hiçbir arkadaşımda kendi hesabını vermiyor. Random alıyım desem 50 kişiye aynı hesabı atıyorlar.

Hocam peki güvenilir hesap nerden bulucam, vp çekmek çok pahalı şuan bir vandal parasına komple hesap satıyorlar. Hesaplar değerli olduğu için hiçbir arkadaşımda kendi hesabını vermiyor. Random alıyım desem 50 kişiye aynı hesabı atıyorlar.
Yani güvenli denen bir şey yok dostum açık konuşayım hesabı sen açmadığın sürece risk çok büyük hesapta hile açılmıştır satarlar bir iki güne kalmadan ban yersin hwid yersin yazık olur PC yi at çöpe sistemine atıyorlar Banı kimi zaman dil döküp actirirsin belki banı ama gerek yok bence böyle atraksiyonlara

6 valorant hesabım var Max 2 sini oynuyorum 7 hesabım vardı 2 si ban yedi biri açılmadı haklı olsamda diğerinde haklı bulundum açtılar hesapları oynasınlar diye çocuklara veriyordum bir akıllı 2 hesabımda hile açmış ban yedi 2 si 1 o açıldı kanıtladım benim açmadığımı diğerinde inandiramadim acmadilar neyseki hwid yemedim yesem sistem de anakart mı işlemci mi artık atıyorlar sistemin içine permayi o PC den giremiyorsun diye biliyorum ama her zaman öyle olmuyor duruma göre sanırım. Şuan 6 hesabim var hepsini ben açtım oynuyorum 😅🤣

Kim 30 liraya hesabını satar? Akıl mantık bunu almaz. Bir Simit parası. Ama sen yine de al. Belki macera yaşarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,173,314
Üyeler
186,322
Son üye
ssemihcan52
Geri