İnşaattaki XDrive koltuk iş yapar mı

Ayetullah331

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
571
İnşaatta xdrive koltuklar var bunların sırt oturma ve ayak kısımlarını bulursam birleştirebilir miyim kullanmak için? Fotğrafları altta Vidaları yok başka vidalar ile olur mu?

Ekler

• IMG_2289.webp
    IMG_2289.webp
    1.3 MB · Hit: 121
  • IMG_2291.webp
    IMG_2291.webp
    963.1 KB · Hit: 120
  • IMG_2290.webp
    IMG_2290.webp
    783.8 KB · Hit: 120
Akıllı vida ile hallolur gibi

Bence markaya fotoları at eksikleri belirleyip makul bir fiyata belki o parçaları yollarlar sana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen eve dızla seriden gerisi çözülür gibi .d

İnşaatta xdrive koltuklar var bunların sırt oturma ve ayak kısımlarını bulursam birleştirebilir miyim kullanmak için? Fotğrafları altta Vidaları yok başka vidalar ile olur mu?
şansa bak adam beleşten 10k lık koltuk topluyo :D sen her parçayı al git eksikleri de ya xdrive a mail atarak sor satıyorlarsa da fiyatını öğren ya da eksikleri söylerlerse onların muadilini kendin bul topla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

full gri kafa yastığında yazı olmayan sırtlık xdrive anka/hira modelinin bu arada

Mekanizması sağlamsa her türlü iş yapar kral. Ki bozuulsa onu bile alırsın. Benim koltuk 3 kere kırıldı içinden kaynak attırdım ilk aldığımdan daha sağlam şuan. Devrir kötü malzemeler kötü işçilik kötü her bozulduğunda böyle atsak sıkıntı

Toplama farklı ve kaliteli bir model bile çıkabilir.

Hic koltugun yoksa ugras ama ugrastigina degmiyor bende toplamistim 1 kere

Eksiği olmasa atılmaz dı. El becerilerine güveniyorsan al. Kendine güvenmiyorsan yine al. Toparlayamazsan atarsın sen de.

Şöyle 2 tane kombo yaptım gri olanının oturma yerini bulamadım farklı bir tane koydum

Ekler

• IMG_2292.webp
    IMG_2292.webp
    1.3 MB · Hit: 19
Geri