psu sesinden kastınız fan sesimi yoksa CW tarzı bi sesmi var.Arkadaşlar selam aleyküm pc de oyun oynarken psu sesi artıp kendini kapatıyor acaba sebebi nedir?
Hocam fan sesi arttı sonra psu testi yaptım onda da ses arttı ve kapandıpsu sesinden kastınız fan sesimi yoksa CW tarzı bi sesmi var.
PSU'nuzun marka modeli nedir ?Hocam fan sesi arttı sonra psu testi yaptım onda da ses arttı ve kapandı
Sisteminizi ve PSU'nuzu yazar mısınız?Arkadaşlar selam aleyküm pc de oyun oynarken psu sesi artıp kendini kapatıyor acaba sebebi nedir?
FSP Vento VG3400S RGB Temperli Cam USB 3.0 Mesh Siyah ATX Hyper Pro H3-650 80+ Bronze Gaming KasaSisteminizi ve PSU'nuzu yazar mısınız?
Akım korumalı priz kullanıyor muydunuz? Sisteminizin parçaları nedir?FSP Vento VG3400S RGB Temperli Cam USB 3.0 Mesh Siyah ATX Hyper Pro H3-650 80+ Bronze Gaming Kasa
Akım korumalı kullanıyorum sistemde 7500f rx7600xt 16x2 patriot tam x670-p anakartAkım korumalı priz kullanıyor muydunuz? Sisteminizin parçaları nedir?
@yusuf7878 hocamız aktif olunca bakar.Akım korumalı kullanıyorum sistemde 7500f rx7600xt 16x2 patriot tam x670-p anakart
psu arızalıdır ozaman yüksek ihtimal sistemi yakmadan garantiye gönderin yada yenisini alınAkım korumalı kullanıyorum sistemde 7500f rx7600xt 16x2 patriot tam x670-p anakart
Valla hocam Ardahan da yaşıyorum gidip gelmesi 1 ay sürüyor o yüzden şimdi değil de gidince garantiye göndereceğimpsu arızalıdır ozaman yüksek ihtimal sistemi yakmadan garantiye gönderin yada yenisini alın
Hocam aslında temizledikten sonra böyle oldu ama içini açarsam garanti gider diye bakamıyorumpsu arızalıdır ozaman yüksek ihtimal sistemi yakmadan garantiye gönderin yada yenisini alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kısa devre yapıyo ola bilir