mmmmmmmmmmmmmmm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 488
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ping sorunu yaşıyor musun?bende de böyle 490TL gigafiber gelse değiştireceğim.
Ping sorunu yaşıyor musun?bende de böyle 490TL gigafiber gelse değiştireceğim.
online oyunlar oynayan biri değilim, ama genel pingim 20ms civarı. Yükte ise duruma bağlı 80-120ms.Ping sorunu yaşıyor musun?
Bu hızda B alman çok saçma oyunlarda bir sorun oluyor mu? Nete çok kişi bağlandığı zaman
En azından hemen çözdülerBazıları 900 100 falan onlar niye öyle anlamdim, ama burda fiyat da kıyaslamak lazım benimki turknet 600 du bu ay 700 yapmışlar dün sorun yaşadım servis geldi tam anlamadi sorunun kaynağını direk yeni modem taktilar yapay zekalı falan dedi değişik yumurta gibi biseydi modem
Gigadan değil konumdan dolayı eğer atıyorum ege de yaşıyorlarsa istanbul sunucusu seçiyorsa ping çok olur mesafeye göre yani pinglerÇok bakıyorum da gigafiber kullananların pingleri 10 üstünde gigadan dolayı mı arkadaşlar acaba 100den geçmeyi düşünüyorum da bende 2 ping yazıyor mesela sonuçlar da
yok anladım sunucular İstanbul diye biliyorum mesela ben Eskişehir de kablonette 2 ping alırken İst de oturan 16 almış onu diyorum sunucu Eskişehir'e daha yakın bir yerde mi var acaba ?En azından hemen çözdüler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gigadan değil konumdan dolayı eğer atıyorum ege de yaşıyorlarsa istanbul sunucusu seçiyorsa ping çok olur mesafeye göre yani pingler
bu biraz da isslere bağlı bir durum evet daha yakın yerde de olabilir ist deki sunuculardaki yoğunluktan dolayı da olabiliryok anladım sunucular İstanbul diye biliyorum mesela ben Eskişehir de kablonette 2 ping alırken İst de oturan 16 almış onu diyorum sunucu Eskişehir'e daha yakın bir yerde mi var acaba ?
Türknet gigafiber hocamBeyler bu nedir?
Bende geçeyim sizin internet ne ise
Hadi herkes kaç mbps aldığını atsın. En düşük hızdan başlıyorum. Diğer foto da Waveform testi. Nasıl A aldın derseniz QoS sayesinde ehe.