SİZCE HANGİ SİSTEM / EKRAN KARTINI ALMALIYIM

biliyorum hocam ama arada 5k var onu alabilirsem bakarım hocam o bütçeye peki 7500f 7600mü 4060mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok 14400f
14400F'liyi kendim alıcak olsam almam çünkü 7500F açık ara daha iyi ve ben 2-3 nesil sonraki işlemcileride alıp upgradeleyebilirim almışken tam alın bence bidaha uğraşmayın.

teşekkürler hocam
ama tabii ki para durumunuza kalmış çok sıkışırsanız onuda alıp geçebilirsiniz ama önerim 7500F'tir.

14400F'liyi kendim alıcak olsam almam çünkü 7500F açık ara daha iyi ve ben 2-3 nesil sonraki işlemcileride alıp upgradeleyebilirim almışken tam alın bence bidaha uğraşmayın.
hocam değiştirme taraftarı değilim ama bakıcam şuanda bir yandan donanım harikasının yayınını izledim mesaj attım o ve orakilerde 7600 deiler

hocam değiştirme taraftarı değilim ama bakıcam şuanda bir yandan donanım harikasının yayınını izledim mesaj attım o ve orakilerde 7600 deiler
değiştirin değiştirmeyin ilerde kullanırkende satarkende avantajlı duruma geçiyorsunuz ayrıca ilk pc topladığımda bende aynı şeyi diyordum sonradan yetmemeye başlıyor =)

değiştirin değiştirmeyin ilerde kullanırkende satarkende avantajlı duruma geçiyorsunuz ayrıca ilk pc topladığımda bende aynı şeyi diyordum sonradan yetmemeye başlıyor =)
teşekkürler değerlendiricem hocam

ama 7600den sorun yaşamam demi uzun seneler

teşekkürler değerlendiricem hocam

ama 7600den sorun yaşamam demi uzun seneler
Yaşamazsınız ben bir nesil öncesinde 6500XT kullandım ve şuan RX6700XT kullanıyorum bir sorunla karlışmadım 3 senedir.

teşekkürler hocam kralsınız sağolun yordum sizi kaç formdur
sıkıntı yok hocam pc alınca asseto için yardım felan lazım olursada yazın ayar atarım yardımcı olurum.

maalesef :) haha hocam yine farklı form okudum bu ne ya ben anlamadım

ne alayım hocam
32 k kusure 7500 f 9060 XT 16 lı sistem var miss gibi al ömürlük kullan Üzmez asla

gördüm hocam ama maalesef çıkmıyor

eyvallah hocam
Çıkmıyorsa 5060 lı 8 GB li sistem al yada 7700xt de iyi gider Üzmez

Geri