- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler hocamhiç farketmez ikisinide alabilirsiniz.
teşekkürler hocamhiç farketmez ikisinide alabilirsiniz.
14400F'liyi kendim alıcak olsam almam çünkü 7500F açık ara daha iyi ve ben 2-3 nesil sonraki işlemcileride alıp upgradeleyebilirim almışken tam alın bence bidaha uğraşmayın.biliyorum hocam ama arada 5k var onu alabilirsem bakarım hocam o bütçeye peki 7500f 7600mü 4060mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok 14400f
ama tabii ki para durumunuza kalmış çok sıkışırsanız onuda alıp geçebilirsiniz ama önerim 7500F'tir.teşekkürler hocam
hocam değiştirme taraftarı değilim ama bakıcam şuanda bir yandan donanım harikasının yayınını izledim mesaj attım o ve orakilerde 7600 deiler14400F'liyi kendim alıcak olsam almam çünkü 7500F açık ara daha iyi ve ben 2-3 nesil sonraki işlemcileride alıp upgradeleyebilirim almışken tam alın bence bidaha uğraşmayın.
değiştirin değiştirmeyin ilerde kullanırkende satarkende avantajlı duruma geçiyorsunuz ayrıca ilk pc topladığımda bende aynı şeyi diyordum sonradan yetmemeye başlıyor =)hocam değiştirme taraftarı değilim ama bakıcam şuanda bir yandan donanım harikasının yayınını izledim mesaj attım o ve orakilerde 7600 deiler
teşekkürler değerlendiricem hocamdeğiştirin değiştirmeyin ilerde kullanırkende satarkende avantajlı duruma geçiyorsunuz ayrıca ilk pc topladığımda bende aynı şeyi diyordum sonradan yetmemeye başlıyor =)
ama 7600den sorun yaşamam demi uzun senelerdeğiştirin değiştirmeyin ilerde kullanırkende satarkende avantajlı duruma geçiyorsunuz ayrıca ilk pc topladığımda bende aynı şeyi diyordum sonradan yetmemeye başlıyor =)
Yaşamazsınız ben bir nesil öncesinde 6500XT kullandım ve şuan RX6700XT kullanıyorum bir sorunla karlışmadım 3 senedir.teşekkürler değerlendiricem hocam
ama 7600den sorun yaşamam demi uzun seneler
teşekkürler hocam kralsınız sağolun yordum sizi kaç formdurYaşamazsınız ben bir nesil öncesinde 6500XT kullandım ve şuan RX6700XT kullanıyorum bir sorunla karlışmadım 3 senedir.
sıkıntı yok hocam pc alınca asseto için yardım felan lazım olursada yazın ayar atarım yardımcı olurum.teşekkürler hocam kralsınız sağolun yordum sizi kaç formdur
32 k kusure 7500 f 9060 XT 16 lı sistem var miss gibi al ömürlük kullan Üzmez aslamaalesefhaha hocam yine farklı form okudum bu ne ya ben anlamadım
ne alayım hocam
gördüm hocam ama maalesef çıkmıyor32 k kusure 7500 f 9060 XT 16 lı sistem var miss gibi al ömürlük kullan Üzmez asla
eyvallah hocamsıkıntı yok hocam pc alınca asseto için yardım felan lazım olursada yazın ayar atarım yardımcı olurum.
Çıkmıyorsa 5060 lı 8 GB li sistem al yada 7700xt de iyi gider Üzmezgördüm hocam ama maalesef çıkmıyor
eyvallah hocam
hocam 22k ya 7600 14400f var vatanda onu düşünüyorumÇıkmıyorsa 5060 lı 8 GB li sistem al yada 7700xt de iyi gider Üzmez
bütçesi yetmiyor hocam.Çıkmıyorsa 5060 lı 8 GB li sistem al yada 7700xt de iyi gider Üzmez