Barisguzel1
80+
- Katılım
- 9 Ocak 2021
- Mesajlar
- 496
- Reaksiyon skoru
- 171
Arkadaşlar Ankara'da Atlantis AVM'ye gittim dedi bu şubemiz kapanıyor dedi yavaş yavaş küçülmeye mi gidiyor Teknosa iflas mı ediyor? Bu onun göstergesi mi?
Neden ?batması çok zor
Arkadaşlar Ankara'da Atlantis AVM'ye gittim dedi bu şubemiz kapanıyor dedi yavaş yavaş küçülmeye mi gidiyor Teknosa iflas mı ediyor? Bu onun göstergesi mi?
Sabancı Holding’e bağlı sermayesi güçlü,online satış da yapıyorlar mağaza kapatmaları iflas göstergesi değil, verimsiz yerlerden çıkıp daha kârlı şekilde devam etme stratejisi olabilirNeden ?
Neden kötü bi olay mı yaşadın ? teknosada ?İnşallah battığını kendi gözlerimizle görürüz
Şube iş yapmıyor olabilirde Teknosa Sabancı ailesinin batması zorArkadaşlar Ankara'da Atlantis AVM'ye gittim dedi bu şubemiz kapanıyor dedi yavaş yavaş küçülmeye mi gidiyor Teknosa iflas mı ediyor? Bu onun göstergesi mi?
2016da baya bi şube kapattarak küçülmeye gitti falan yıllar önce bi şubesine gitmitşim sinek avlıyordu.Şube iş yapmıyor olabilirde Teknosa Sabancı ailesinin batması zor