Recep Baltaş'ın Gönderisi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

FSR4 mü afmf 2 hiç görmedin herhalde x2 fps koyuyor açınca görüntüde dlss gibi fsr gibi leş yapmıyor.
AFMF driverdan açılıyor, Smooth motion var rakibi, oyuna entegre olan Frame generation kadar iyi değil.

boşver kanka anlatma daha afmfnin ne olduğunu bilmeyen adam görüntüyü hiç bozmuyor 2x fps arttiriyor diyor aynen he sensin de geç
AFMF ile DLSS kıyaslıyor orayı anlamadım bende, kare oluşturmuyormu AFMF olm AMD kullanmıyom kullanan adamdan daha bilgiliyim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1755533561084.webp

Fanboy : DX9?
Senoly : Bi zahmet kullanma dx9 oyunlarında
Fanboy : ama ben Mount blade warbandda açamazsam almam oynamam.

AFMF ile DLSS kıyaslıyor orayı anlamadım bende, kare oluşturmuyormu AFMF olm AMD kullanmıyom kullanan adamdan daha bilgiliyim :D

Alıntıyı görüntüle

Aradığınız cevap değil miydi?
Cevap işte :)
Değil mi?

Alıntıyı görüntüle

Daha okuduğunu da anlayamıyor yazdığımı okudun mu ben fsr ve dlss gibi leş yapmıyor diyorum sen AFMF ile DLSS kıyaslıyor, iyi entegre değil diyorsun sanırım afmf 2 yi hiç kullanamadınız daha deneyimleyemediğiniz için oradan buradan okuduklarınızla sallıyorsunuz.

Yorumuna katılmıyorum. Ekonomik şartlar nedeniyle herhangi bir ürüne ulaşmak çok zor olduğu için kimse malına toz konduramıyor. Bu her alanda böyle. Ben şu ana kadar kendi malını objektif şekilde değerlendirebilen birine rastlamadım. Herkes kendi malını mükemmel görüyor.

Forumdaki tartışmayı büyütmek için söylüyor. Mavi forum ikiye ayrılmış durumda. Nvidia vs amd olayına döndü.

Daha okuduğunu da anlayamıyor yazdığımı okudun mu ben fsr ve dlss gibi leş yapmıyor diyorum sen iyi entegre değil diyorsun sanırım afmf 2 yi hiç kullanamadınız daha deneyimleyemediğiniz için oradan buradan okuduklarınızla sallıyorsunuz.
Dostum AFMF ile FSR neden kıyaslıyorsun? Kare oluşturan teknolojiyle, görüntü ölçekleyen teknoloji kıyaslanmaz. AFMF test etmeme gerek yok, oyun motoruna entegre olmadığı için beni tatmin etmeyecektir, Tıpkı NVIDIA da Smooth Motion'un Frame generation yanından bile geçemediği gibi, senin hoşuna gidiyorsa kullan kankam driverdan tek tıkla açılması iyi bir şey, ben kendi adıma konuşuyorum. ( Nvıdıa Smooth Motion da kötü kullanmıyorum )

Tabi eskiden wattman şikayetleri, yok oyuna özel eski driver yüklemeleri, 400-500fps alıp anlık stutter vs. oluyordu bezdiriyordu. Eski Sapphire RX 6600 Pulse da bunların bir çoğunu yaşadım format da atsam düzelmiyor 1-2 gün düzgün kullanıyorsun 3. gün oyun oynarken 3-4 saniye ekran siyah olup geliyor karşında birden uyarı geliyor sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldi diye. Bu hatalardan sonra ilk nvidia ekran kartım RTX 3070 Ti idi 1.5 sene sorunsuz kullandım.
6600 ün Allah belasını versin çekmediğim kalmadı

Yorumuna katılmıyorum. Ekonomik şartlar nedeniyle herhangi bir ürüne ulaşmak çok zor olduğu için kimse malına toz konduramıyor. Bu her alanda böyle. Ben şu ana kadar kendi malını objektif şekilde değerlendirebilen birine rastlamadım. Herkes kendi malını mükemmel görüyor.
Bunu katmanlara bölmek gerekiyor, kendi malını objektif değerlendirmek derken herkesin kartının markası farklı, sen ASUS kullanırsın ben PALİT diyelim ikimizin deneyimi farklı olucaktır, ben o yüzden GPU ve teknoloji hakkında yorum yapıyorum ve objektif olduğumu düşünüyorum yıllardır. 9070XT çıkmadan öncede bu tartışmalar vardı, ilk defa AMD sağlam kartla çıkış yaptı ben fiyatını ve FSR4 ün yaygın olmamasını eleştirdim ve haklıyım, bütçe konusuna bişi demek istemiyorum çünkü benim gördüğüm 30 bin lira koyan adam 5 bin lira daha koyabiliyordu, koyamayan adam kart limitini zorluyordur buda yanlış bir şey.

Geçmişe gidersek recepe hak veriyom çünkü RTX 4000 ve 3000 de NVİDİA rakipsizdi bana göre ama hala RX6700XT öneriyorlardı fps için ve sorunlu birsürü kart vardı konuları hergün görüyordum. Bu tartışmalar günümüzde mantıklı olabilir eskiye nazaran ama RX 6000 savunanlar çok daha fenaydı.

dostum sen gidiceksin 100k yı vericeksin senin amd de işin yok
35 40k lık Nvidia da çözüyor işte sen bunu anlamıyorsun :D sen 33k ya sadece hikayeli oyun açan bir kart alıyorsun ve fiyatlarının aynı olmasını istiyorsun. Şuan 5070 ti herhangi bir render işinin altından kalkabiliyor, yapay zeka alanında zorlanmıyor ve matematik hesaplarında çok hızlı sonuç veriyor. İşin bu olmak zorunda değil örneğin meraklısı olabilirsin amd kartın varsa bunu geliştirme ihtimalin 0, yapay zeka her zaman gelişiyor ve bir çok açık kaynaklı dosyalar sunuluyor denemek mi istiyorsun? Amd gpu yerlerde sürünüyor dil modelleri için bir yorumum yok ama matematiksel hesaplar 3d modeller v.b. işini geçtim merakı olan bile yaklaşmamalı çünkü cuda olmadan olmuyor. Amacın sadece oyunsa da reflex hala inanılmaz iyi çalışıyor her yer test buyur kontrol et reflex 2 zaten ayrı bir olay amd inşallah reflex 1 e yetişecek bir ara :DAmd hiç bir şeye cevap veremiyor gelişiyor mu? Evet. Ama oyun performansları aynı diye bir çok alanda daha başarılı olan bir ürünü aynı fiyata almak istemen mantıklı değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,572
Üyeler
185,126
Son üye
nerosinna
Geri