❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Tangzu fudu 2 çıkmış bu hafta. Her hafta yeni model çıkıyor, yetişmesi zor. Aslında planar sürücülü iem alınıp eq da yapılabilir.
Valla hocam benim tam istediğim ea500lmymis planar dediğiniz şeyi hiç bilmiyorum hocam valla :D poweramp equalizer aktif olarak telefonda kullanıyorum.

Dostlar aful Explorer mi daha iyidir simgot ea500lm mi daha iyidir yoksa phoenixcall mi daha iyidir bilgisi olan var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gümrükten gecermiki hocam ?
Aful explorer bana da söyledilerdi bence diğer seçenekler daha iyi. Saydığınız üçlüden phoenixcall daha iyi.

Aful explorer bana da söyledilerdi bence diğer seçenekler daha iyi. Saydığınız üçlüden phoenixcall daha iyi.
İnternette kulaklık ve kayısı hocamın dedigi videoya baktım ama bass olarak ve sahne öndeliği olarak ea500lm daha tatmin etti beni phoenixcall görünüş olarak çok hoşuma gitti ama sanki ea500lm daha iyi gibi

EW300 nereden alınır en uygun?
67 dolara linsoulda var ama gelir mi gelmez mi Türkiyeye gönderirler mi hiç bilmiyorum. Trde amazon satıyor 4.8k

Bu linsoulda 25 dolar indirim oluyormuş o gelirse bayağı uyguna gelir o zaman alınır.
Öylede hocam o zaman gelir bilmiyoruz valla hem linsoul trye gonderiyormu bilmiyorum. Ben ablamla beraber getirtcem şimdi

Bu linsoulda 25 dolar indirim oluyormuş o gelirse bayağı uyguna gelir o zaman alınır.
Hem şuanda okula dönüş indirimleri var normali 80 dolar felan

Öylede hocam o zaman gelir bilmiyoruz valla hem linsoul trye gonderiyormu bilmiyorum. Ben ablamla beraber getirtcem şimdi

Hocam bence bu indirimler pek güzel değil. 618 indirimleri daha fazlaydı. Öbür güzel indirim 11.11 ya da yıl sonu indirimi olur herhalde.
Bu arada oyun için alınacaksa googleda fresh reviews iem list diye arayınca twitterda paylaşılmış google docs listesi var. Ona da bakabilirsin karar verirken.

Hocam bence bu indirimler pek güzel değil. 618 indirimleri daha fazlaydı. Öbür güzel indirim 11.11 ya da yıl sonu indirimi olur herhalde.
Bu arada oyun için alınacaksa googleda fresh reviews iem list diye arayınca twitterda paylaşılmış google docs listesi var. Ona da bakabilirsin karar verirken.
Karisik kullancam hocam genelde hikayeli oyunlarda ve müzik dinlemede kullanırım muhtemelen

EW200 mü alalım yani çok fark var mı?
Valla hiçbir fikrim yok hocam Türkiye'de o kadar kısıtlı ki seçenekler

Ven ayarlattım kanka en sonunda ew300 aldırdım gidip 2 haftaya bende

Ew200 bluedan iyi mi? hocam

Herhangi bir soru işareti koymadım ama soru işareti var gözüküyor hay
Ses çözünürlüğü enstürman ayrımı ve sahne genişliği yönünden daha iyi malzeme kalitesi olarakta daha iyi ew200

Geri