Monitör Aldım H.o Mu G.o Mu ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bilmediğimden soruyorum g.o. ne demek
Geçmiş Olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hatta 350-360 gördüm test içerisinde
İşte Maçta Gördüğün Fps İle Aynı Değil Mi Sonuç Olarak Bende O Testte 450 Alıyorum Hadi %10 Maçta Düşme Payı Alayim %10 Fazlada Gene 405 Yapar Düz Hesap 400 Gene Alıyorum Yani Ama İnsanlar Anlamak İstemiyor

Geçmiş Olsun

İşte Maçta Gördüğün Fps İle Aynı Değil Mi Sonuç Olarak Bende O Testte 450 Alıyorum Hadi %10 Sarkma Payı Alayim %10 Fazlada 405 Yapar Düz Hesap 400 Gene Alıyorum Yani Ama İnsanlar Anlamak İstemiyor
Evet aynı maçta da hatta daha fazlası, ya burası forum ağzı olan konusuyo bosver tamam de gec

O İşlemci İle 400 Nasıl Alıyorsun Kral İmkan Yok O L3 Önbellek İle 400 Alman

En Düşükte Daha Üstünü Çok Rahat Veriyor Onu geç Adam Mobil 4050 İle En Yüksekte 280 Fps Oynuyor Bu Nasıl 240 veriyor ?

@TinerciYasin Açıkla Kral
çok cs go oynayan biri degilim arada bir giriyordum zaten 240 sabit oynuyordum arada kaç alıyor diye bakınca o civarlar

Evet aynı maçta da hatta daha fazlası, ya burası forum ağzı olan konusuyo bosver tamam de gec
479 Avg Fps %1 169 Fps
1000020608.webp

479 Avg Fps %1 169 Fps
1000020608.webp
Haklısın Harbi Ben Kendim Bildikten Sonra Aldığımı Millete Laf Anlatmak İle Uğraşmamak Lazım

çok cs go oynayan biri degilim arada bir giriyordum zaten 240 sabit oynuyordum arada kaç alıyor diye bakınca o civarlar
Anladım

479 Avg Fps %1 169 Fps
Alıntıyı görüntüle

Haklısın Harbi Ben Kendim Bildikten Sonra Aldığımı Millete Laf Anlatmak İle Uğraşmamak Lazım

Anladım
aynen o monitörü sen kullanacaksın onlar değil memnunsan başkalarının lafına göre hareket etmek zorunda değilsin

aynen o monitörü sen kullanacaksın onlar değil memnunsan başkalarının lafına göre hareket etmek zorunda değilsin
Eyw Kral Ben Sadace Kronik Sorunu Vb Var Mı Diye Açtım Konuyu Millet Farklı Yönlere Çekti Hani Aldığım Özellikte Olsa Tamam Dicemde Öylede Değil Biri Oled Diyor Diğeri 2 K Diyor Biri Dual 4 K Diyor Yani Bana Deseler 380 Veya 360 Hz Bu Monitörü Alsaydın Felan Tamam Ama Adamlar Tamamen Alakasız Konuşuyor Şöyle Bir Konu Açsam 17.500 TL Bütçe İle Ne Önerirsiniz Monitör Yazsalar Eyw Ama O Kadar Alakasız Cevaplar Var Ki Yani

Eyw Kral Ben Sadace Kronik Sorunu Vb Var Mı Diye Açtım Konuyu Millet Farklı Yönlere Çekti Hani Aldığım Özellikte Olsa Tamam Dicemde Öylede Değil Biri Oled Diyor Diğeri 2 K Diyor Biri Dual 4 K Diyor Yani Bana Deseler 380 Veya 360 Hz Bu Monitörü Alsaydın Felan Tamam Ama Adamlar Tamamen Alakasız Konuşuyor Şöyle Bir Konu Açsam 17.500 TL Bütçe İle Ne Önerirsiniz Monitör Yazsalar Eyw Ama O Kadar Alakasız Cevaplar Var Ki Yani
Bende fark ettim ilk başta monitör nasıl diye konu açtın ordan cs2 fps e kaydı konu sonra diğer oled niye almadin dedi diğeri yok 2k 4k al felan dedi, zaten kullanım amacını belirtmişsin çoğunlukla rekabetçi oynayan birisin sana yüksek hz lazım

Y

yani ne demek istiyorsun
Dostum sorun da bu zaten 400 üzeri nasıl alamam?

Dostum valla içine sindiyse diyecek bir şey yok valla bütçe senin ürün senin hayırlı olsun demek düşer bize

Bende fark ettim ilk başta monitör nasıl diye konu açtın ordan cs2 fps e kaydı konu sonra diğer oled niye almadin dedi diğeri yok 2k 4k al felan dedi, zaten kullanım amacını belirtmişsin çoğunlukla rekabetçi oynayan birisin sana yüksek hz lazım
Yapay Zekayada Sordum Dedim Sorun Bende Mi Acaba Diye Böyle Cevaplar Verdi Haklıda

1755545024981.webp

Dostum sorun da bu zaten 400 üzeri nasıl alamam?

Dostum valla içine sindiyse diyecek bir şey yok valla bütçe senin ürün senin hayırlı olsun demek düşer bize
Eyw

Yapay Zekayada Sordum Dedim Sorun Bende Mi Acaba Diye Böyle Cevaplar Verdi Haklıda

Alıntıyı görüntüle

Eyw
Bende monitör bakıyordum şunu aldım 6270 e, bana markası pek bilindik olmayan ktc monitörü önermişlerdi ben bunu aldım gayet memnunum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri