Monitör Aldım H.o Mu G.o Mu ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
sabit alması imkansız diye düşünüyorum.
Zor Sabit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.o ama o çözünürlükte oynuyorsan ne gerek vardı 1920x1080 de o fpsleri alamazsın işlemci değişmen gerekecek , faceit-c olmaya çalışmıyorsan 240hz de kâfi bir tık extreme harcama olmuş.
1280x960 Oynuyorum

CS oynayan birisi neden Zowie tercih etmedi? XL2546X gibi bir güzellik dururken neden bu?
20 K Ve 240 Hz Olduğu İçin

Zor Sabit

1280x960 Oynuyorum

20 K Ve 240 Hz Olduğu İçin
Sen Hz yüksek olsun kafasındasın. Monitör performansında tek kriter Hz değildir ama neyse almışsın artık.

Sen Hz yüksek olsun kafasındasın. Monitör performansında tek kriter Hz değildir ama neyse almışsın artık.
20 K Bütçede Olmuyordu Bide Neden Bu Sebepleri Nedir ?

450 average fps diyip duruyosunda boş mapte falan mi bakiyon bu fpsye kanka, girsene bi rekabetci 10 kişi içinde 380 i bırak 300 fpste sabit tutunabilecek mi sistemin

450 average fps diyip duruyosunda boş mapte falan mi bakiyon bu fpsye kanka, girsene bi rekabetci 10 kişi içinde 380 i bırak 300 fpste sabit tutunabilecek mi sistemin

Bunda Yapıyorum Kanka Ve Evet Çok Rahat Alıyorum Siz Cs Yi Çok Abartıyorsunuz Ha Kafada Mı Kuruyorsunuz Kral 1280x960'da 300 Fps Almak Çok mu Zor En Düşük Ayarlarda

bendede aynı işlemci var sanki benden daha fazla fps alıyormuş gibi bir izlenim veriyor
O İşlemci İle 400 Nasıl Alıyorsun Kral İmkan Yok O L3 Önbellek İle 400 Alman

hayirli olsun ama o sistem max 240 verir .
En Düşükte Daha Üstünü Çok Rahat Veriyor Onu geç Adam Mobil 4050 İle En Yüksekte 280 Fps Oynuyor Bu Nasıl 240 veriyor ?

@TinerciYasin Açıkla Kral

Son düzenleme:
hayirli olsun ama o sistem max 240 verir .
şu youtubedan 2 test bakıp sistem fps karşılaştırma saçmalığı bence artık bitmeli adamların masaüstü sistemleri var neredeyse onlara çok yakın fpsi alıyorum kendi sistemim laptop olmasına rağmen
1755542246244.webp

şu youtubedan 2 test bakıp sistem fps karşılaştırma saçmalığı bence artık bitmeli adamların masaüstü sistemleri var neredeyse onlara çok yakın fpsi alıyorum kendi sistemim laptop olmasına rağmen
Alıntıyı görüntüle
Bunlar Bence Ben En Yüksek Ultra 1080 P - 2K Oynadığımı Felan Sanıyorlar Bence ? Sence ? 1280x960 En Düşük Ayarlarda + Optimize Pc'de 380 Fps Almak Zor Değil

Bunlar Bence Ben En Yüksek Ultra 1080 P - 2K Oynadığımı Felan Sanıyorlar Bence ? Sence ?
Bencede öyle sanıyorlar, rekabetçi oynayan adamın grafikle işi olmaz zaten. Belli bir süre sonra göz düşük grafiğe de alışabiliyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri