Çözüldü✓ Düşük bütçe laptop önerisi

halilow

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
15000
Arkadaşlar merhabalar 10-15k Max bütçe ile laptop alacağım oyun için değilde film ve video izlemek için arada birde Minecraft oynarım öneriniz varmı
Benim aklımda bu var👇🏻

Arkadaşlar merhabalar 10-15k Max bütçe ile laptop alacağım oyun için değilde film ve video izlemek için arada birde Minecraft oynarım öneriniz varmı
Benim aklımda bu var👇🏻
Bu iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5

720p bile olmazmi
13420H de dahili grafik kötü, oyun beklentin olmasın.

5

720p bile olmazmi
Gta 5 açar ama zevk vermez. Bu oyun laptobu değil, harici bir ekran kartı yok.

Bu laptopla anca lol, valorant gibi hafif oyunları oynarsın, ki onlarda bile tam anlamıyla zevk alamazsın.

Gta 5 açar ama zevk vermez. Bu oyun laptobu değil, harici bir ekran kartı yok.

Bu laptopla anca lol, valorant gibi hafif oyunları oynarsın, ki onlarda bile tam anlamıyla zevk alamazsın.
Anladım teşekkürler peki 1235u mu almaliyim 13450H mi almalıyım

oyun oynamak istiyorsan birazdaha üstüne koyarak daha güzel bir bilgisayar alabilirsiniz diğer türlü bu pc ile lol gibi oyunlar oynarsınız

oyun oynamak istiyorsan birazdaha üstüne koyarak daha güzel bir bilgisayar alabilirsiniz diğer türlü bu pc ile lol gibi oyunlar oynarsınız
Zaten şuan maksimum bu parayı çıkartabiliyorum malûm ekonomide 6 ay taksitle okul harcligimla alacağım. Teşekkürler

Anladım teşekkürler peki 1235u mu almaliyim 13450H mi almalıyım
İ5 13450h yok, hx var, ki 1235u dan çok daha güçlü. İ5 13420h ı diyosan o da keza daha güçlü bir işlemci.

Sen oyun oynarım diyosan ya bütçeyi artırıp ekran kartlı bir model alacaksın, ya da 2. Elden gaming laptop alacaksın.

Geri