Öneri KB884L VS KB900L VS KB904L HANGİSİ MANTIKLI OLUR ?

Enesbey39

80+
Reaksiyon skoru
53
Bütçe
1700
Kb884L (1100TL)
KB900L (1100TL)
KB904L (1700TL)
HANGİSİNİ KULLANMAK DAHA MANTIKLI OYUN VE GÜNLÜK KULLANIM İÇİN KULLANACAĞIM DİĞERİNİ SATACAĞIM YADA İADE EDECEĞİM?

Son düzenleme:
75 altindaki klavyeler bana cok kucuk ve kotu geliyor. ama begeniyorsaniz ve hotswap olmasina bakarsak kb900l daha mantikli

75 altindaki klavyeler bana cok kucuk ve kotu geliyor. ama begeniyorsaniz ve hotswap olmasina bakarsak kb900l daha mantikli
Şahsen hiç deneyimlemedim %75 altını problem yaşamakta istemiyorum 8k hz olayından manyetik tuş olayından dolayı kararsız kaldım bilemiyorum 2 klavyeyede şuanda sahibim diyebiliriz günün sonunda birini iade veya direk satacağım

Şahsen hiç deneyimlemedim %75 altını problem yaşamakta istemiyorum 8k hz olayından manyetik tuş olayından dolayı kararsız kaldım bilemiyorum 2 klavyeyede şuanda sahibim diyebiliriz günün sonunda birini iade veya direk satacağım
f1 f2 falan cok zor oluyor bence.

fn + 1 falan yapmak zorunda kaliyorsunuz can SIKICI olabiliyor bazen

f1 f2 falan cok zor oluyor bence.

fn + 1 falan yapmak zorunda kaliyorsunuz can SIKICI olabiliyor bazen
Evet dediğiniz olay canımı sıkacağa benziyor Hiç o mantıkla düşünmemiştim direk 8khz ve manyetik oluşuna odaklanmışım 884l modeli günlük kullanım ve oyun oynamada işimi görecektir o zaman?

Evet dediğiniz olay canımı sıkacağa benziyor Hiç o mantıkla düşünmemiştim direk 8khz ve manyetik oluşuna odaklanmışım 884l modeli günlük kullanım ve oyun oynamada işimi görecektir o zaman?
evet
%75 manyetik 8k klavye öneri?
8k degil ama aula f75 iyidir.

8k olarak https://www.havitstore.com.tr/havit...-switch-mekanik-klavye-rgb-hot-swappable-8khz ben olsam bunu alirdim. (veya aula f75 almasam)

aulanın bana göre tek problemi yazıların lazer kesim olmaması argb ışıkları gecirmemesi hariçi mükemmel klavye önümüzdeki hafta belki bu model indirime girer belli olmaz ama şuanda satıldığı fiyattan tercih etmeyebilirim tuzlu bir fiyat çünkü
butce 1k ise ve cok acilse 884l alabilirsiniz

Aciliyet yok hocam şuanda o modelden yazıyorum bu akşamki indirimde kb900l aldım ama kararsız kaldım o yüzden açtım konuyu 8khz çok fark yaratır mı?
bilemiyorum maalesef kullanmadim hic

bilemiyorum maalesef kullanmadim hic
Bilen ve kullanan biri yazar illaki 2 klavyeyede sahibim şuanda fakat fazlalık olmasın diye birini tercih edip birini geri göndermek istiyorum yoksa 2 Side kendi çapında güzel klavyeler bakalım 8k klavye kullanan bir arkadaş yardımcı olur illaki

Bilen ve kullanan biri yazar illaki 2 klavyeyede sahibim şuanda fakat fazlalık olmasın diye birini tercih edip birini geri göndermek istiyorum yoksa 2 Side kendi çapında güzel klavyeler bakalım 8k klavye kullanan bir arkadaş yardımcı olur illaki
hocam ikiside elinizdeyse 900l yi iade edin bence. kablosuz isteginiz yoksa tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,044
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri