- Reaksiyon skoru
- 753
Bı hafta önce fln indirime girdi 2.1 k olduBilsem bende onu alırdım
Bı hafta önce fln indirime girdi 2.1 k olduBilsem bende onu alırdım
Bence mantıklı olanı yapmışın. Ben daha komik bir mevzu daha söyliyim. Şuan sistemimde Patriot ramler var. Şanslıyım sorun yaşamadım. AMAA Expo açıp kullanıyordum. Bios kendisi UCLK=MEMCLK yapmak yerine 1:2 yapmışLink Hepsiburadada bu ram 80 TL ucuzdu patriotdan bunu aldım
Siz dediklerime iyice bi bakınBilsem bende onu alırdım
Hocam ben ne ayar geçersem geçeyim 6000 açmıyordu expo 2 ile 5600 cl36 çalışabiliyordu Oda olmuyor şimdiBence mantıklı olanı yapmışın. Ben daha komik bir mevzu daha söyliyim. Şuan sistemimde Patriot ramler var. Şanslıyım sorun yaşamadım. AMAA Expo açıp kullanıyordum. Bios kendisi UCLK=MEMCLK yapmak yerine 1:2 yapmışkomedi. Şans eseri denk geldi de 1:1 ayarladık. Onu da özel ram ayarlarıyla stabilize edebildik.
nasıl oldu? Uzun sürdüğü için sistemi kapatıyor muydun
Bende aynı anakartın white wifi modeli ve aynı ram var bende expo 1 yapınca 4800 çalışıp expo 2 5600 sorunsuz çalışması dışında sorun yok. Teknoloji şans işiEvet. Anakart model olarak etiketlememek lazım. Ram modeli sıkıntılı.
Ne zaman almıştınİnce hesaptan 2 adet aldım ramleri kit olarak değil iade alırlarsa iade edicem
Hayır ramleri komple söktüm 2 ve 4e daha önce taktığım gibi bastırdım dediğiniz gibiymiş tek taraflı olduğu için ben oturduğunu sanıyormuşumnasıl oldu? Uzun sürdüğü için sistemi kapatıyor muydun
17 temmuzNe zaman almıştın
Tahmin ettim. Eskilerde çift mandal vardı tak tak oturuyordu. Bende o yanılgıya düşüp uzun süre farketmemiştim.Hayır ramleri komple söktüm 2 ve 4e daha önce taktığım gibi bastırdım dediğiniz gibiymiş tek taraflı olduğu için ben oturduğunu sanıyormuşum
UCLK ayarına baktın mı?Bende aynı anakartın white wifi modeli ve aynı ram var bende expo 1 yapınca 4800 çalışıp expo 2 5600 sorunsuz çalışması dışında sorun yok. Teknoloji şans işi
İade alırlar mı 1 ay olmusHayır ramleri komple söktüm 2 ve 4e daha önce taktığım gibi bastırdım dediğiniz gibiymiş tek taraflı olduğu için ben oturduğunu sanıyormuşum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
17 temmuz