EXPO'nun Aktif Olmaması

Link Hepsiburadada bu ram 80 TL ucuzdu patriotdan bunu aldım
Bence mantıklı olanı yapmışın. Ben daha komik bir mevzu daha söyliyim. Şuan sistemimde Patriot ramler var. Şanslıyım sorun yaşamadım. AMAA Expo açıp kullanıyordum. Bios kendisi UCLK=MEMCLK yapmak yerine 1:2 yapmış :D komedi. Şans eseri denk geldi de 1:1 ayarladık. Onu da özel ram ayarlarıyla stabilize edebildik.

Bence mantıklı olanı yapmışın. Ben daha komik bir mevzu daha söyliyim. Şuan sistemimde Patriot ramler var. Şanslıyım sorun yaşamadım. AMAA Expo açıp kullanıyordum. Bios kendisi UCLK=MEMCLK yapmak yerine 1:2 yapmış :D komedi. Şans eseri denk geldi de 1:1 ayarladık. Onu da özel ram ayarlarıyla stabilize edebildik.
Hocam ben ne ayar geçersem geçeyim 6000 açmıyordu expo 2 ile 5600 cl36 çalışabiliyordu Oda olmuyor şimdi

Evet. Anakart model olarak etiketlememek lazım. Ram modeli sıkıntılı.
Bende aynı anakartın white wifi modeli ve aynı ram var bende expo 1 yapınca 4800 çalışıp expo 2 5600 sorunsuz çalışması dışında sorun yok. Teknoloji şans işi

Hayır ramleri komple söktüm 2 ve 4e daha önce taktığım gibi bastırdım dediğiniz gibiymiş tek taraflı olduğu için ben oturduğunu sanıyormuşum
Tahmin ettim. Eskilerde çift mandal vardı tak tak oturuyordu. Bende o yanılgıya düşüp uzun süre farketmemiştim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende aynı anakartın white wifi modeli ve aynı ram var bende expo 1 yapınca 4800 çalışıp expo 2 5600 sorunsuz çalışması dışında sorun yok. Teknoloji şans işi
UCLK ayarına baktın mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Tam olarak aynı durumdayız

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hayır ramleri komple söktüm 2 ve 4e daha önce taktığım gibi bastırdım dediğiniz gibiymiş tek taraflı olduğu için ben oturduğunu sanıyormuşum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

17 temmuz
İade alırlar mı 1 ay olmus

Geri