Yardım 360mm Sıvı Soğutma Önerisi

Lite pompadan kısık hali, Trinity olmadıkça arctic go
Pompadan kısık olduğunun kaynağı nedir?
Lite versiyonunda 3800rpm, Trinity versiyonu 3200rpm?

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğim gibi siyahı stoklarda yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malzeme kalitesini nasıl test ettin bilmiyorum ama arctic sessizlik konusunda da geçemiyor rakiplerini
Litede fanları değiştirmişler, Trinityde pompa daha iyi stok tak kur halde lite daha iyi çalışıyor Trinitye göre, fanları swapladıgında Trinity önde. Malzeme kalitesi nasıl test ettin dersen de arctic de galahad da Trinity de kullandım. Arctici satma sebebim de sadece estetikti, malzeme kalitesi volvo gibi sağlam hissettiriyordu 2 senelik deneyimimde ( Liq frezeer 2) galahadda da pompa sorunu yaşamıştım 1.5 sene sonunda. Tabi teknoloji şans işi evet ama arctic gerçekten çok ağır ve sağlam hissettiriyor.

Litede fanları değiştirmişler, Trinityde pompa daha iyi stok tak kur halde lite daha iyi çalışıyor Trinitye göre, fanları swapladıgında Trinity önde. Malzeme kalitesi nasıl test ettin dersen de arctic de galahad da Trinity de kullandım. Arctici satma sebebim de sadece estetikti, malzeme kalitesi volvo gibi sağlam hissettiriyordu 2 senelik deneyimimde ( Liq frezeer 2) galahadda da pompa sorunu yaşamıştım 1.5 sene sonunda. Tabi teknoloji şans işi evet ama arctic gerçekten çok ağır ve sağlam hissettiriyor.
Arctic kalın radyatör size öyle hissettirmiş olabilir, hislerle bir şeyin daha iyi olup olmadığına karar vermiyoruz.
Veriler ne diyorsa o.

Arctic kalın radyatör size öyle hissettirmiş olabilir, hislerle bir şeyin daha iyi olup olmadığına karar vermiyoruz.
Veriler ne diyorsa o.
Arctigin tek eksigi ürün ucuz olsun diye çok iyi fan kullanmaması, o yüzden testlerde tak çalıştır şeklinde daha düşük gözüküyor grafiklerde.

5-5.5k bandına çıkarım derseniz thermalright warframe var bak oda iyi

5-5.5k bandına çıkarım derseniz thermalright warframe var bak oda iyi
stok ne zaman gelirki kafama yattı gibi bu model

stok ne zaman gelirki kafama yattı gibi bu model
Nebi Akgün basit undervolt ayarı yapmasaydim muhtemelen bende alırdım şimdi gerek kalmadı sıvı soğutmaya boşta 40-45 oyunlarda 50-55 Max görüyorum sıcaklığı artık

Nebi Akgün basit undervolt ayarı yapmasaydim muhtemelen bende alırdım şimdi gerek kalmadı sıvı soğutmaya boşta 40-45 oyunlarda 50-55 Max görüyorum sıcaklığı artık
Undervolt yaptıktan sonra FPS düşüşü fln yaşadın mı ve videoyu atarmısın

Geri