Telefon önerisi 15-35k

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,448
Normalde iPhone 13 yerine s24 almayi düşünüyorum. Ama normal kartlara taksit yok. N11 de ticari kartlara 6 9 ay gibi taksit var. Dayımın kartından alırsam taksit taksit ödeyebilirim ama telefona o kadar para vermek istemiyorum 1 yandan. Ama şuan kullandığım poco X3 proyu bile 5 senedir kullanıyorum. Taksit ile olmazsa note 14 pro tarzı bı telefon alacağım. 15k civarı başka telefon önerisi varsa bakabilirim. Sizce son olarak 15k nakit telefon mu yoksa taksitli şekilde s24 mü?

Normalde iPhone 13 yerine s24 almayi düşünüyorum. Ama normal kartlara taksit yok. N11 de ticari kartlara 6 9 ay gibi taksit var. Dayımın kartından alırsam taksit taksit ödeyebilirim ama telefona o kadar para vermek istemiyorum 1 yandan. Ama şuan kullandığım poco X3 proyu bile 5 senedir kullanıyorum. Taksit ile olmazsa note 14 pro tarzı bı telefon alacağım. 15k civarı başka telefon önerisi varsa bakabilirim. Sizce son olarak 15k nakit telefon mu yoksa taksitli şekilde s24 mü?
Maksimum peiin ne kadar

Satıcıya bakın güvenilirsw alabilirsiniz yada beğenirseniz

Honor 400 de olabilir birde taksit yapılıyorsa yapın amaa size sıkıntı olmasın
Dediğim gibi güncel olarak poco X3 pro kullanıyorum. Yazılım olarak çok sinir ediyor beni. Bu telefonlarda yazılım sorunu vb yaşar mıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi güncel olarak poco X3 pro kullanıyorum. Yazılım olarak çok sinir ediyor beni. Bu telefonlarda yazılım sorunu vb yaşar mıyım?
Ayrıca hangisini onerirsin sen genel olarak. Arada pubg oynuyorum. Isınma olmazsa iyi olur

X7 veya lansman fiyatından bulursan honor 400

X3 Pro bence 15K lık cihazdan iyidir.

Satıcıya bakın güvenilirsw alabilirsiniz yada beğenirseniz

Honor 400 de olabilir birde taksit yapılıyorsa yapın amaa size sıkıntı olmasın
Yd olarak 16 17 civarına X7 pro ve mi 14t var. Hangisi sizce? Biraz daha çıkarsam 14t pro var ama değer mi bilmiyorum

Geri