ERNPAZARLAMA NE VARSA STOKLUYOR

Senoly

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
980
Piyasada talep gören hangi ürün varsa bu "ERNPAZARLAMA" hepsini stoklamış ve fiyatlarını 5-6 katı fazlasına satıyor.
Hepsibuada, Trendyol, N11 gibi yerlerde ürünler sadece bu mağazada...
Fark ettiniz mi bilmiyorum?

Piyasada talep gören hangi ürün varsa bu "ERNPAZARLAMA" hepsini stoklamış ve fiyatlarını 5-6 katı fazlasına satıyor.
Çok saçma 10 bine mouse satıyor

Evet, nerede stok dışı ürün varsa ele geçirmiş ve saçma sapan fiyata satıyor bence şikayet etmeliyiz.

1755696237673.webp

1.5 lık Asus mouse baktım
Evet ve ciddi ciddi 10bin ürünü var mağazasında. Resmen stoklamış.
PSU alıcaktım kasam için beyaz model. 7k normalde ama 20k'ya satıyor.
Yasal mı acaba bu durum?

Sattığı ürünler çok alakasız indirimden alıyor satıyor

Serbest piyasa 🤷‍♂️
Yasal, hukuka aykırı bir durum yok.
Etik olarak yanlıştır doğrudur ayıptır bilmem nedir o sizin bileceğiniz iş.
Sattığı ürünler çok alakasız indirimden alıyor satıyor
Bizim Türk 2. Elcilerin yaptığını firma açarak yapmış herif. %100 bu forumdadır o adam adım kadar eminim 😂

Evet, nerede stok dışı ürün varsa ele geçirmiş ve saçma sapan fiyata satıyor bence şikayet etmeliyiz.

Alıntıyı görüntüle
Aynen işte alacağım PSU buydu. 19k'ya satıyor adi herifler.
Yasal mı bu yaptıkları?

Yıllar önce 2008-2012 yılları arasında bir haberde izlemiştim aklımda kaldı o günden beri;
Putin, bir market teftişinde bir salamın normal fiyatının az bir farkla üzerine satıldığını gördüğü için marketin tüm mallarına el koymuş ve marketi mühürlemişti.

Aynen işte alacağım PSU buydu. 19k'ya satıyor adi herifler.
Yasal mı bu yaptıkları?

Yıllar önce 2008-2012 yılları arasında bir haberde izlemiştim aklımda kaldı o günden beri;
Putin, bir market teftişinde bir salamın normal fiyatının az bir farkla üzerine satıldığını gördüğü için marketin tüm mallarına el koymuş ve marketi mühürlemişti.
Şayet elinde ürün olmadığı halde böyle fiyat giriyorsa bu zaten yasal değil. Sırf stok sorunu olan ürünleri bu şekilde kendilerinde toplayıp piyasaya absürt fiyatlara satmaya çalışması ne kadar yasal orası tartışmaya açık. Bence yine de cimer'e yazmakta fayda var. 7 bin TLlik ürünü gidip 10 bine 13 bine satabilirsin ama 18 bine 22 bine bence koyamamalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,359
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri