5060 Mı 4060 Mı 3060 Mı

Kanka arkadaş valo falan sormustu ya o yüzden yüksek ihtimalle fps oyunlari oynuyor 5600 de l3 bellek 32 iken oburunde yanlış hatirlamiyorsam 18 veya 20 fps oyunlarinda ciddi fark oluşturuyor diye biliyorum
bu işlemciler çıktığı zaman cs2 olmadığı için testlerini bulamadım, sadece csgo test videoları var ama onda da ekran kartı rtx3060-4060 falan kullanmışlar. csde performanslari benzer, ryzen 5600 bi tık daha iyi fps alıyor ama

bu işlemciler çıktığı zaman cs2 olmadığı için testlerini bulamadım, sadece csgo test videoları var ama onda da ekran kartı rtx3060-4060 falan kullanmışlar. csde performanslari benzer, ryzen 5600 bi tık daha iyi fps alıyor ama
kanka benim attıgım sistem kötü mü?

ssd kötü intel istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim attıgım sistem mi
Yok 9060 xtli sistem ve 4070li sistemden bahsediyordum bence 4070li alınmalı ama 9060 xtliyi alsan niye öbürünü almadın demem ikisi de gayet fiyatına gore güzel, bence biraz kisisel seçimlere kayıyor mevzu burda. Ben şahsen ekran kartının güncel olmasını fazla önemsiyorum 9060 xt daha güncel ama bu fiyata 4070 bulmak da çok zor bir şey. İşlemci olarak bende amdciyim ama güzel fiyata bulursam tabii ki inteli kaçırmam. Biraz kişiden kişiye değişiyor artik seçimler. Hangisini daha çok seviyorsan onu al her zaman sistem toplamiyorsun gönlüne göre olsun

Yok 9060 xtli sistem ve 4070li sistemden bahsediyordum bence 4070li alınmalı ama 9060 xtliyi alsan niye öbürünü almadın demem ikisi de gayet fiyatına gore güzel, bence biraz kisisel seçimlere kayıyor mevzu burda. Ben şahsen ekran kartının güncel olmasını fazla önemsiyorum 9060 xt daha güncel ama bu fiyata 4070 bulmak da çok zor bir şey. İşlemci olarak bende amdciyim ama güzel fiyata bulursam tabii ki inteli kaçırmam. Biraz kişiden kişiye değişiyor artik seçimler. Hangisini daha çok seviyorsan onu al her zaman sistem toplamiyorsun gönlüne göre olsun
benim bu sistemi alasım var 29kya

Ekler

• IMG_2098.webp
    IMG_2098.webp
    129.8 KB · Hit: 14
  • IMG_2099.webp
    IMG_2099.webp
    123.8 KB · Hit: 15
benim bu sistemi alasım var 29kya
Yani dediğim gibi seni bu mutlu edecekse bunu al ama obur 2 sistem benim gözümde çok daha iyi. Sonuçta sen kullanacaksın hangisi seni mutlu edecekse içinde ukte kalmayacaksa onu al. Ama eğer bu sistemi alacaksan cuma gününü bekle belki gaming gecesinde indirime girer

Yani dediğim gibi seni bu mutlu edecekse bunu al ama obur 2 sistem benim gözümde çok daha iyi. Sonuçta sen kullanacaksın hangisi seni mutlu edecekse içinde ukte kalmayacaksa onu al. Ama eğer bu sistemi alacaksan cuma gününü bekle belki gaming gecesinde indirime girer
evet cümayı beklicem belki gaming gecesinde indirime girer bu arada sistem iyi mi özellikleri ssd sğutucu ram anakart ekran kartı işlemci psu kasa 10/? kaç yani 29a değermi

evet cümayı beklicem belki gaming gecesinde indirime girer bu arada sistem iyi mi özellikleri ssd sğutucu ram anakart ekran kartı işlemci psu kasa 10/? kaç yani 29a değermi
Bence kesinlikle 29a değmez 1.si anakarti bence iyi değil 2.si sogutucu 120mm sivi sogutma ona vereceğin paraya daha iyi bir kule tipi alabilirsin bence ama gorsellige önem veriyorsan lafım yok 3.su kasa 3 fanli genellikle 4 fanli tercih edilir.

29a asla değmez geçenlerde arkadaşım gitti i5 14100f RTX5060 sisteme 29-30k bayıldı sırf itopyadan istediği için eğer 2-3 gün bekleseydi vatanda 4070li sistem vardı ama illa itopya diye tutturduğu için almayacaktı yüksek ihtimal

sadece işlemci ve ekran kartına mı bakıyoruz psu kaç işelmci sogutuncu nasıl ssd okuma yazma hızın ne ramin kaç mhz vb
6000mhz 36CL ram dostum onun dışında ssd hızı 7000 olmasında 5000 olsun sonuç olarak aşırı fark olmadığı sürece önemli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cok iyi yakalamışsın
Gerçekten çok şansa geldi arkadaşımda 4070 veya 4070 super var 16gb ram farkı olmasına rağmen çoğu oyunda yakın fpsler alıyoruz

Geri