vladvlad
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 588
Bu benim ilk incelemem lutfen anlayisli olun. sormak istediginiz sorular varsa hic cekinmeyin 
Kulaklığı 06.08’de sipariş ettim, 08.08’de elime ulaştı.
Ses:
Ses kasma konusunda oldukça başarılı
Bas ve tiz konusunda çok anlayan biri değilim ama genel olarak tatmin edici, rahatsız eden bir durum olmadı.
Oyun modu ve müzik modu olmak üzere iki farklı ses modu var.
Oyun Modu: Hem oyun hem müzik için çok başarılı, çok çok başarılı.
Müzik Modu: Hoşuma gitmedi; ses sanki uzaktan geliyormuş gibi oluyor.
FPS OYUNLARI oynadım ve çok iyi duyabiliyoruz sesleri.
7.1 modu sesleri her yönden veriyor bildiğimiz gibi değil. garip
ama driverda farklı modlar ve ekolayzer ayarları mevcut, zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.
10.08 günü şarj ettim, 13.08 günü bitti
şarj olarak 18:00’da şarja taktım, şarj olurken kullanmama rağmen 21:00’da tam doldu. (Bazen kulaklığın ışığını açık unuttuğum oldu, bu nedenle şarj daha hızlı bitmiş olabilir.)
Tasarım ve Konfor:
Malzeme kalitesi iyi, esnetirken korkutmuyor. Küçük kulaklı biri olarak, kulaklarımı tamamen kapatıyor.
Zıplarken, koşarken veya öne eğildiğimde kafamdan düşmüyor; iyi kavrıyor.
Mikrofon Performansı
Mikrofon hem açıkken hem kapalıyken kullanılabiliyor, fakat kapalı modda ses kalitesi değişiyor.
Discord’da arkadaşlarım birkaç kez sesimin robotlaştığını söyledi. Bu sorun yalnızca mikrofonda oluyor, kendi duyduğum seste problem yaşamadım.
Bağlantı Mesafesi
Bağlantı menzili duruma göre değişiyor, bazen 3+1 evin bir ucundan diğer ucuna (örneğin balkona) gidebiliyorum. Bazen ise koridorun sonunda bağlantı kesiliyor.
Dedigim gibi ilk incelemem tavsiyelerinizi ve sorularinizi bekliyorum.

Kulaklığı 06.08’de sipariş ettim, 08.08’de elime ulaştı.
Ses:
Ses kasma konusunda oldukça başarılı
Bas ve tiz konusunda çok anlayan biri değilim ama genel olarak tatmin edici, rahatsız eden bir durum olmadı.
Oyun modu ve müzik modu olmak üzere iki farklı ses modu var.
Oyun Modu: Hem oyun hem müzik için çok başarılı, çok çok başarılı.
Müzik Modu: Hoşuma gitmedi; ses sanki uzaktan geliyormuş gibi oluyor.
FPS OYUNLARI oynadım ve çok iyi duyabiliyoruz sesleri.
7.1 modu sesleri her yönden veriyor bildiğimiz gibi değil. garip
ama driverda farklı modlar ve ekolayzer ayarları mevcut, zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.
Şarj:
Günde ortalama 18 saat kullanılırsa 3 gün idare ediyor.10.08 günü şarj ettim, 13.08 günü bitti
şarj olarak 18:00’da şarja taktım, şarj olurken kullanmama rağmen 21:00’da tam doldu. (Bazen kulaklığın ışığını açık unuttuğum oldu, bu nedenle şarj daha hızlı bitmiş olabilir.)
Tasarım ve Konfor:
Malzeme kalitesi iyi, esnetirken korkutmuyor. Küçük kulaklı biri olarak, kulaklarımı tamamen kapatıyor.
Zıplarken, koşarken veya öne eğildiğimde kafamdan düşmüyor; iyi kavrıyor.
Mikrofon Performansı
Mikrofon hem açıkken hem kapalıyken kullanılabiliyor, fakat kapalı modda ses kalitesi değişiyor.
Discord’da arkadaşlarım birkaç kez sesimin robotlaştığını söyledi. Bu sorun yalnızca mikrofonda oluyor, kendi duyduğum seste problem yaşamadım.
Bağlantı Mesafesi
Bağlantı menzili duruma göre değişiyor, bazen 3+1 evin bir ucundan diğer ucuna (örneğin balkona) gidebiliyorum. Bazen ise koridorun sonunda bağlantı kesiliyor.
Dedigim gibi ilk incelemem tavsiyelerinizi ve sorularinizi bekliyorum.