Uydu İnternet Kullanan Var Mı?

5mbps gibi bir hıza sahibim.Uydu internete geçmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz?
Ben kullanıyorum mecburiyetten. Kesilme felan olmuyor sadece hava çok rüzgarlıysa ve yağmur çok yağıyorsa az yavaşlıyor ve nadiren kopup geliyor. Yerel bir internet firmasıdır linki bırakıyorum bak şehrinde varsa dene. Ön ödemeli sistem (tele kontör yükler gibi alıyosun paketi), taahhüt yok, tel hattı yok, akn-akk yok. https://www.akdeniznet.com.tr/

Ben kullanıyorum mecburiyetten. Kesilme felan olmuyor sadece hava çok rüzgarlıysa ve yağmur çok yağıyorsa az yavaşlıyor ve nadiren kopup geliyor. Yerel bir internet firmasıdır linki bırakıyorum bak şehrinde varsa dene. Ön ödemeli sistem (tele kontör yükler gibi alıyosun paketi), taahhüt yok, tel hattı yok, akn-akk yok. https://www.akdeniznet.com.tr/
25mbps 500TL benim için iyi bir fiyat aparat için ne kadar bir fiyat ödedin

Bunlar uydu internet değil bölgeye kule dikilmesi gerekiyor kullanılması için.

144P videoyu donarak izleyeceğime gider paşa paşa ayda 2 gün de olsa yüksek kalite izlemeyi tercih ederim ki öyle de yaptım zaten. Tabi şuan eve altyapı geldi öyle dertlerim kalmadı 😀
sen bu arkadaş gibi yorum yapmak için yapanlara bakma dostum ben kullanıyorum 350 TL 12mbit fiyatına göre çok iyi 1080p videoları gayet iyi izliyorum, oyunlarda ise 50-60 ping (cs2 ve pubg) oynuyorum yaşadığın yerde illa bi marka vardır bi ara sor sen yinede. indirme konusunu yeterli buluyor günlük hayatta kullanıcaksan tavsiye ederim.

sen bu arkadaş gibi yorum yapmak için yapanlara bakma dostum ben kullanıyorum 350 TL 12mbit fiyatına göre çok iyi 1080p videoları gayet iyi izliyorum, oyunlarda ise 50-60 ping (cs2 ve pubg) oynuyorum yaşadığın yerde illa bi marka vardır bi ara sor sen yinede. indirme konusunu yeterli buluyor günlük hayatta kullanıcaksan tavsiye ederim.
Kullandığın şey uydu interneti değil AirFiber.

Hocam kablo.netmi sizinki yoksa farklı bir firmamı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

250 tl ödemiştim ama şuan ne kadar bilmiyorum.
Aparata yani uyduya bir ücret ödedinizmi pek anlamadım olayı

y
Bunlar uydu internet değil bölgeye kule dikilmesi gerekiyor kullanılması için.
Evin çatısına anten takıyor kanka ordan internet geliyor sana. Uydu üzerinden geliyor.

Modeme ücret ödedim 250 tl. Gerisini kendileri gelip interneti baglıyor. Hesabınızı oluşturuyor internetinizin hız vb kontrol ediliyor. Sorunsuzsa parasını alıp gidiyor.

Yok dostum turuncunet kullanıyorum satan kişiye göre mantık değişiyor başka firma depozit kira gibi sana verir sonra iade edersin yada satın alırsın ben 2 yıl önce satın almıştım 2500 e hala daha kullanmaktayım altyapı olmayınca bu diğerlerine göre daha iyi bir çözüm.

Modeme ücret ödedim 250 tl. Gerisini kendileri gelip interneti baglıyor. Hesabınızı oluşturuyor internetinizin hız vb kontrol ediliyor. Sorunsuzsa parasını alıp gidiyor.
Hocam uydu fiyatı şuan iyi durumdaysa geçerim bende teşekkür ederim

Yok dostum turuncunet kullanıyorum satan kişiye göre mantık değişiyor başka firma depozit kira gibi sana verir sonra iade edersin yada satın alırsın ben 2 yıl önce satın almıştım 2500 e hala daha kullanmaktayım altyapı olmayınca bu diğerlerine göre daha iyi bir çözüm.
Şuan ne kadardır uydu fiyatı? paket fiyatı her türlü benim için kârlı oluyor.Sen ne kadar ödüyorsun ne kadar hız alıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,662
Üyeler
189,131
Son üye
Mustafa SarıGül 2
Geri