Shourd
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,881
yani siz bilrirsiniz ama bence 80tl için kaçırıyorsunuz mouseye bütçe neydiYok hocam bursluluğum yattı daha mouse alıcam
yani siz bilrirsiniz ama bence 80tl için kaçırıyorsunuz mouseye bütçe neydiYok hocam bursluluğum yattı daha mouse alıcam
babaniza arkadaslarinizla disari cikacagjizi soyleyin 200 lira verse kafi cik disari birami iciyon enerji ucecegimi 2 saat takil kendi basina eve gel siparis etYok hocam bursluluğum yattı daha mouse alıcam
kursinerji çok güvenli bir yer bende aynısını aldım 1400 e aldım ben
![]()
Royal Kludge R65 Phantom RGB Kablolu Gaming Klavye
Royal Kludge R65 Phantom RGB Kablolu Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
hocam adrese değilde kuruma veremiyorlar mı?yani siz bilrirsiniz ama bence 80tl için kaçırıyorsunuz mouseye bütçe neydi
Kurumdan kastınız şirket fln mıkur
hocam adrese değilde kuruma veremiyorlar mı?
direkt kargo şubesinin şeyine gönderebiliyorlar mı hocam?Kurumdan kastınız şirket fln mı
Ha anladım sorun yolarlarsa diye daha sağlıklı olurdirekt kargo şubesinin şeyine gönderebiliyorlar mı hocam?
Redragon k630 öneririm o fiyata trendyoldan alabilirsiniz bütçeyi aşmaz uzun yıllar götürürUzun süre götürür değil mi hocam yay sesi falan çıkartmaz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam baktımda 1630 liraya denk geliyor kargo ile bütçemi aşıyor.
Hocam switch kalitesi falan R65 phantomun daha iyi yaRedragon k630 öneririm o fiyata trendyoldan alabilirsiniz bütçeyi aşmaz uzun yıllar götürür
Hocam r65 bütçemi aşıyor diyorsunuz k630 da kötü diyorsunuzHocam switch kalitesi falan R65 phantomun daha iyi ya