yusuf7878
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,098
Nasıl yeterli? 13600kf turbo açıkken tam yükte 240mm hiç bir şekilde yeterli olmuyor.Mag coreliquid m240 kullanıyorum 14600kf ile gayet yeterli
Nasıl yeterli? 13600kf turbo açıkken tam yükte 240mm hiç bir şekilde yeterli olmuyor.Mag coreliquid m240 kullanıyorum 14600kf ile gayet yeterli
Benki çok nadir 75 80 görüyorOyunlarda 70i geçmiyor
Gigabyte b760m anakartla kullanıyorum 65w güç sınırı var sanırım, o yüzden olabilirNasıl yeterli? 13600kf turbo açıkken tam yükte 240mm hiç bir şekilde yeterli olmuyor.
Evet, o şekilde her türlü yeterli oluyor. Fakat turbo açıkken 250w çekebiliyor. O şekildeyken 240mm hiç bir şekilde tutamıyor.Gigabyte b760m anakartla kullanıyorum 65w güç sınırı var sanırım, o yüzden olabilir
Hangi ayaeı açmak lazım anakarttan test edeyim, ben baktığımda güç limitini kaldırmak için ayar bulamamıştımEvet, o şekilde her türlü yeterli oluyor. Fakat turbo açıkken 250w çekebiliyor. O şekildeyken 240mm hiç bir şekilde tutamıyor.
Hangi ayaeı açmak lazım anakarttan test edeyim, ben baktığımda güç limitini kaldırmak için ayar bulamamıştımEvet, o şekilde her türlü yeterli oluyor. Fakat turbo açıkken 250w çekebiliyor. O şekildeyken 240mm hiç bir şekilde tutamıyor.
İntel turbo boost yazar.Hangi ayaeı açmak lazım anakarttan test edeyim, ben baktığımda güç limitini kaldırmak için ayar bulamamıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi ayaeı açmak lazım anakarttan test edeyim, ben baktığımda güç limitini kaldırmak için ayar bulamamıştım
240mm sıvı soğutucu almaktansa hava soğutucu almak daha mantıklı...
Hocam, mevcut işlemciniz her halükarda ciddi güç tüketen bir işlemci. Bulunduğunuz durumda en mantıklısı hava soğutma olacaktır zaten kasanız 240mm sıvı soğutucu destekliyor. Sıvı soğutucu kısa süreli kullanımlarda farkını ortaya koyar devir daim eden sıvı ısındığında hava soğutucudan bir farkı kalmıyor ne yazık ki. Paylaşmış olduğum hava soğutucunun stoğu kalmamış yerine DeepCool Ag620 tavsiye ediyorum...