Yardım I5 14600k için soğutucu önerisi acil

Evet, o şekilde her türlü yeterli oluyor. Fakat turbo açıkken 250w çekebiliyor. O şekildeyken 240mm hiç bir şekilde tutamıyor.
Hangi ayaeı açmak lazım anakarttan test edeyim, ben baktığımda güç limitini kaldırmak için ayar bulamamıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet, o şekilde her türlü yeterli oluyor. Fakat turbo açıkken 250w çekebiliyor. O şekildeyken 240mm hiç bir şekilde tutamıyor.
Hangi ayaeı açmak lazım anakarttan test edeyim, ben baktığımda güç limitini kaldırmak için ayar bulamamıştım

Çok ısınan bir işlemci undervolt yapıp pearless assassin 120 civarı bir soğutucu işini görecektir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İntel turbo boost yazar.

Hocam, mevcut işlemciniz her halükarda ciddi güç tüketen bir işlemci. Bulunduğunuz durumda en mantıklısı hava soğutma olacaktır zaten kasanız 240mm sıvı soğutucu destekliyor. Sıvı soğutucu kısa süreli kullanımlarda farkını ortaya koyar devir daim eden sıvı ısındığında hava soğutucudan bir farkı kalmıyor ne yazık ki. Paylaşmış olduğum hava soğutucunun stoğu kalmamış yerine DeepCool Ag620 tavsiye ediyorum...

Silindi...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,867
Üyeler
184,064
Son üye
subdomainemre
Geri