Yani![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.794,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
? Dostum ne diyorsun açık açık yazaydın.
Bişi demedim yani yazdım? Dostum ne diyorsun açık açık yazaydın.
Adam öneri istemiş yaptık sende yapaydın yani yazınca ne değişti anlamadım gereksizdi.Bişi demedim yani yazdım
Dostum önerine yani alınır manasında kısaca yazdımAdam öneri istemiş yaptık sende yapaydın yani yazınca ne değişti anlamadım gereksizdi.
elinizde ddr5 ram var mı?arkadaşlar rtx 3070 için hiç darboğaz yapmayacak işlemci arıyorum anakartla birlikte 13 bin tl bütçeyle oyun için alacağım olan anakart giriş seviyesi olabilir bütçeden dolayı
herkesin psikolojisi bozulmuş yaşlanıyoruz beDostum önerine yani alınır manasında kısaca yazdım
Sıcak sıcakelinizde ddr5 ram var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
herkesin psikolojisi bozulmuş yaşlanıyoruz be
B650mrarkadaşlar rtx 3070 için hiç darboğaz yapmayacak işlemci arıyorum anakartla birlikte 13 bin tl bütçeyle oyun için alacağım olan anakart giriş seviyesi olabilir bütçeden dolayı
Enflasyonist ortam böyle işine gelirseherkesin psikolojisi bozulmuş yaşlanıyoruz be
hayır DDR 4elinizde ddr5 ram var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
herkesin psikolojisi bozulmuş yaşlanıyoruz be
stok soğutucu yetmez miB650mr
7500f
Sogutma olarakta bu