Hawk Fab v6 alınır mı ?

lFalcoNNl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
Arkadaşlar gaming gecesinde indirime giriyormuş eğer iyi bir fiyata düşerse alabilirim sizce alınır mı parasına değer mi ?

Arkadaşlar gaming gecesinde indirime giriyormuş eğer iyi bir fiyata düşerse alabilirim sizce alınır mı parasına değer mi ?
güzel görünüyor iyi fiyata düşerse neden olmasın

önermem konforsuz taktuk sesler gıcırtı bel yastığı alta kaçar boyun yastığı fıtık eder

güzel görünüyor iyi fiyata düşerse neden olmasın
Hawk marka olması cezbediyor bide. 5.5 civarı olursa direkt alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önermem konforsuz taktuk sesler gıcırtı bel yastığı alta kaçar boyun yastığı fıtık eder
Hocam kullanıyor musunuz yoksa diğer forumlardaki yazılanlara göre mi yazıyorsunuz? Çünkü farklı forumlarda da böyle mesaj atanlar olmuş. Hawk markası en iyilerden biri diye biliyorum

Upp başka öneriler ve düşüncelere açığım

Aldınmıda öyle diyorsun
1 senedir söve söve kullanıyorum

Arkadaşım kullanıyor gayet güzel koltuk alınabilir.
Bende kullanıyorum tek kelime ile berbat

Hawk marka olması cezbediyor bide. 5.5 civarı olursa direkt alınır

Hocam kullanıyor musunuz yoksa diğer forumlardaki yazılanlara göre mi yazıyorsunuz? Çünkü farklı forumlarda da böyle mesaj atanlar olmuş. Hawk markası en iyilerden biri diye biliyorum
Kullanıyorum fab serisi rezil seri

1 senedir söve söve kullanıyorum

Bende kullanıyorum tek kelime ile berbat

Kullanıyorum fab serisi rezil seri
Hadi ya hocam geçmiş olsun halbuki millet hep öneriyor yayıncılar olsun buradaki forumdakiler olsun. Ben ya Fab serisi yada bundan almayı düşünüyordum. Belki boy ve kilonuz karşılamıyordur?

Ekler

• WhatsApp Image 2025-08-23 at 00.41.27.webp
    WhatsApp Image 2025-08-23 at 00.41.27.webp
    198.9 KB · Hit: 23
50kg anime kızı değilsen rahat etme şansın yok. Fena rahatsız ve 80-90kg üstünde gondola dönüyor. Bütçen varsa zio al geç.

boy 185 kilo 100 yaklasik 4 senedir hawk fab v1 kullaniyorum. Iki kez kolcak, bir kez alt mekanizma degisti. Ve hepsi garanti kapsaminda idi. Memnunmuyum? Evet. Tavsiye ediyormuyum? Yani, belki daha iyileri vardir piyasada, arastirmak lazim. Her lafa kanmamak lazim, cogunluga bakmak lazim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,092
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri