Hawk Fab v6 alınır mı ?

Hocam sipariş verdin mi bilmiyorum ama yardımcı olayım.

Genel olarak gayet iyi ama birkaç eksisi var:

-Kol destekleri söylendiği gibi zamanla içe göçüyor, yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve benimkinde de başladı. Ben sorun etmemekle birlikte böyle tercih ediyorum, bunun için en baştan yastık almadım. İstemediğin bir şeyse kol destekleri içn yastık almanı tavsiye ederim.

-Benimkinde ufak bir sol sağ dengesizliği var, montajda mı hata yaptım yoksa üretimden mi kaynaklı bilmiyorum. Özel olarak dikkat etmezsen aklından çıkacak çok ufak bir şey.

-Bu önemli: Bazen huyu tutuyor, bazen uzun süre hiç yapmıyor. Neye bağlı yaptığını da anlayamadım: Kendi kendine aşağı gidiyor. Çok sinir bozucu bir şey. Bunun için firmayla iletişime geçip alt takım değişikliği istemem lazım ama açıkçası üşendim.

Bunlar dışında benim için kayda değer bir sorun yok, genel olarak memnunum. Eğer bütçende bu varsa bilinen ve müşteri desteği genelde beğenilen bir marka olmasıyla beraber Hawk Fab serisini tavsiye ederim. Eğer bütçe yükseltirsen illa ki daha iyi modeller var ancak bütçesinde benim için tek tercih olmuştu.

Vermemiştim hocam çünkü 7499 TL olan normal fiyatı 6999 TL ye düşürdüler ben de değeceğini düşünmedim açıkçası. Güzel bir Xdrive düşünüyorum indirime girerse eğer

Arkadaşlar gaming gecesinde indirime giriyormuş eğer iyi bir fiyata düşerse alabilirim sizce alınır mı parasına değer mi ?
alınmaz bir kaç sene geçince her yer oynuyor oturma yeri vidaları gevşiyor sıkıyorsun oturduğun anda tekrar gevşiyor mekanizma kapağı dayanıksız o vida takılan yer kırılıyor bir yere değince yani almanı önermem kol destekleri de kötü yumuşak ama sert bir yumuşak bide alacaksan kendi sitesinden sakın alma ben aldım koltuğu bir nedenle garantiye vericektim kendi sitesinde sipariş ettiğim koltuk yok gözükmüyor desteğe yazdım yardımcı bile olamadılar hazır cevap yazıp geçirdiler

alınmaz bir kaç sene geçince her yer oynuyor oturma yeri vidaları gevşiyor sıkıyorsun oturduğun anda tekrar gevşiyor mekanizma kapağı dayanıksız o vida takılan yer kırılıyor bir yere değince yani almanı önermem kol destekleri de kötü yumuşak ama sert bir yumuşak bide alacaksan kendi sitesinden sakın alma ben aldım koltuğu bir nedenle garantiye vericektim kendi sitesinde sipariş ettiğim koltuk yok gözükmüyor desteğe yazdım yardımcı bile olamadılar hazır cevap yazıp geçirdiler
vay be geçmiş olsun sizin için hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,092
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri